Endnu en stribet favorit fra et af mine yndlingsmærker (yay) – STONEMUSE

Endnu en stribet favorit fra et af mine yndlingsmærker (yay)

I ved, at jeg hader at dedikere et helt indlæg til et stykke tøj, men i går fik jeg en kasse fra Envii (favoritmærket) og deri, var denne flotte stribede striktrøje, som jeg tog på med det samme. Den er tilpas tynd i det til at jeg kunne have den på i går aftes, men jeg glæder mig lidt til efteråret, så jeg kan have den på hele dagen!

Trøjen findes her og tjek lige resten af deres nye varer ud. Jeg har fået fingrene i det blomsterede sæt og det er vitterligt det smukkeste print jeg har set længe! Jeg kommer til at vise det frem inden længe, måske i en video så I rigtigt kan se hvor flot mønsteret er, så stay tuned.

Striktrøjen er modtaget i gave. 

 

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.