Endnu en f*cking pelsjakke – STONEMUSE

Endnu en f*cking pelsjakke

Jep, jeg skulle bare lige kigge i H&M i går og jeg skulle bare lige prøve 7 stykker tøj – og jeg blev bare lige nødt til at tage denne vamsede sag med hjem. Samlingen er pt. 7 styks fur/faux furs and counting. Find jakken på H&M her og husk at bruge koden for at få 25% i rabat!

…Psst vinderen af to billetter til Food Festival blev Anne-mette og hun er kontaktet på mail. Tillykke!

Bought this batboy in H&M yesterday. Wasn’t my plan since I have to many fur coats but I had to have it! Find it at H&M right here and remember to use the code 2200 for a 25% discount! Isn’t it cool? 

Follow on Bloglovin’ – Like on Facebook

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

8 Comments
  1. hvordan er jakken i str? overvej nemlig virkelig meget at købe den men er lidt i tvivl om hvilken størrelse det skal være :)

    1. Den er stor i str. Jeg har taget den i en xs og den er ret stor i det. Der er et lille billede på min facebook side :)

  2. Ja, hvordan er den i str? Har bestilt Small idag:-) Glæder mig til at se jakken i ACTION!:-)

    1. Sejt, den bliver du glad for. Synes den er ret stor i str faktisk :)

      Og jeg glæder mig til at bruge den! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.