Endnu en billedvæg + en rabatkode til smukke plakater

Endnu en billedvæg

Endnu en billedvæg. Oh yes. Endnu en dag, endnu en billedvæg. Hedder det egenlig billedvæg eller billedevæg? Oh well. Jeg går med det første. Jeg elsker billedevægge. Vægge med billeder. Lol. Det er ikke nogen hemmelighed. Men! Jeg synes, at det har været svært, at finde de helt rigtige steder at lave en billedvæg i vores nye hus, så det har lidt tid taget tid. Andreas og jeg blev dog enige om, at vores lange (og heldigvis ret lyse) gang. skulle fungere som et galleri for alle vores billeder – og så ville vi selvfølgelig også placere nogle af vores favoritter rundt omkring i huset, men ellers, så skulle de være i vores gang. Vores gang er ret fyldt nu!

Endnu en billedvæg

… Så det var på tide med endnu en billedvæg. Kan man have for mange billeder? I think not og Vera elsker at kigge på dem, så det er et win. Jeg synes, at det er blevet så godt! Igen igen. Desenio har nogle vildt fine plakater for tiden og jeg skal nok linke til nogle af mine favoritter (som allerede hænger på min væg) længere nede. Der er også en rabatkode, som du ikke må misse. Næsten alle mine rammer, i hele huset faktisk, er fra Desenio, da de er i god kvalitet, de har en god pris og så er det bare nemt at bestille derfra – og se hvilke muligheder man har ift. farve, osv. Anywho. Let’s get to the posters!

Læs også: Pandestegt laks med teriyaki marinade

Endnu en billedvæg
Endnu en billedvæg
Billedvæg
Endnu en billedvæg
Endnu en billedvæg

Plakaterne hedder henholdsvis Ink Waves, Chinese Peony og Taguchi Tomoki Yatsuo No Tsubaki. De har vildt mange asiatisk inspirerede plakater for tiden hvilket er så nice. Der er vildt mange flotte at vælge imellem!

En rabatkode:

Med koden ‘stonemuse40‘ så får du 40% på alle plakater fra Desenio. Koden gælder nu fra d. 12.-14. april og gælder ikke på rammer, handpicked og personlige plakater. Vi ses ovre på Instagram, hvor jeg har delt endnu flere billeder fra vores nye væg og selvfølgelig meget, meget mere. Har også købt nogle cute børneplakater, men dem må jeg vise en anden god gang!

Feel free to share
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Opskrift på nemme forårsruller *nr. 1 and asian approved*
9 gode loppemarkeder i Aarhus (og omegn)
Sådan skal du samarbejde blogger eller influencer (del 2)
Hele vores flytteproces (salg af ejerlejlighed) del 1
At gå fra by til forstad del 1
Indisk curry med garam masala og oksekød
5 overvejelser vi gjorde os inden vi købte hus
Det har været en rejse (og jeg gik lidt amok i Hunkemöller)