Endelig kan jeg løfte sløret for min kollektion (OMG)

Hold nu kæft, hvor har jeg dog glædet mig til at dele det her med jer! Det er nemlig et projekt, som jeg har arbejdet på i et par måneder og det er et projekt, som jeg har været en smule nervøs over at skulle vise frem. Grunden til, at jeg har været lidt nervøs, er simpelthen været fordi, at meget af det visuelle udtryk i processen været ude af mine hænder og fordi, at jeg er detalje-freak to the core, så har det været lidt svært for mig at give slip. Heldigvis er resultatet blevet så flot, så sjovt og så meget mig!

Okay – og nu til afsløringen! I samarbejde med Smarteyes, så jeg har lavet min helt egen mini kollektion skråstreg selektion, hvor jeg har udvalgt en masse brille-favoritter – de passer alle sammen til en sej og kreativ kvinde på farten, som har bolde i luften og som har mange forskellige udtryk i sig.

Læs også: Kast dig ud i nye projekter og vær ligeglad med hvad alle andre siger

Sammen med Smarteyes, så vil jeg gerne vise at man kan bruge briller til at afspejle de mange sider af ens personlighed – og at det ikke ‘bare’ er et simpelt synsredskab. Briller kan så meget mere og er jo det perfekte ‘smykke’. Der er lidt for enhver smag og anledning – der er bla.a. ‘serie søndag brillen‘, ‘nu er jeg blevet voksen brillen‘ og ‘pilates og yoga brillen‘ (jeg starter lidt hot yoga lige om lidt, FYI) og det ville gøre mig så glad, hvis I ville tjekke hele min selektion ud ovre hos Smarteyes. Jeg hænger dæleme også i butikkerne, hvis I hellere vil tjekke brillerne ud, IRL.

Jeg har altid haft bygningsfejl og vidste godt, at det var på tide, at jeg fik tjekket mine øjne da jeg gik i dialog med Smarteyes. Den store maskine skræmte dog livet af mig da jeg var barn, så da jeg blev voksen (agtig) så tænkte jeg bare: “hell no, den skal jeg ikke kigge ind i igen” men da jeg troppede op i Smarteyes på banegården i Aarhus, så fik jeg en kop kaffe i hånden, vi snakkede lidt frem og tilbage – og så satte jeg mig i maskinen. Det gik som smurt og jeg gik ud med et smil på læben.

Læs også: Interview med ‘bosslady’ Camilla fra Isabel Marant butikken i Aarhus

Nu bruger jeg briller (igen) og i kommer helt sikkert til at se mig rocke et par forskellige styles – det bliver især den gyldne ‘jeg elsker oldschool brillen‘, som er min favorit, da den er så lille og så fin. Det er som at have et smykke på øjnene!

Glad. Åh, det, som jeg synes er sejt ved Smarteyes er, at priserne er lave nok til at man kan vælge flere forskellige briller og have en hel brille garderobe, hvor man hver morgen (hvis man har lyst til det, selvfølgelig) kan vælge et ny stil eller udtryk – helt ligesom man gør med sit tøj hver morgen.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

8 Comments
  1. FINT samarbejde dér! Altså, jeg KNUSelsker Smarteyes. Kom til at knække mit elskede stel for nogle uger siden, men jeg havde tegnet deres forsikring, så for meget lidt får jeg nu et helt nyt par. Min model havde de ikke, så i morgen skal jeg hente mit livs første lyserøde brille! E X C I T E D!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.