Endelig har vi fibernet (og det skal du også ha’)

Reklame  • Endelig har vi fibernet med Kazoom. Dengang vi flyttede ind i *gamle* vores lejlighed (for snart 3 år siden) så var det første på Andreas’ to-do at få installeret fibernet. Det kunne dog ikke lade sig gøre i vores bygning, og vi endte desværre med at droppe det. Da vi så købte det her hus, som vi bor i nu, så var det første på to-do listen endnu engang at få noget fibernet! Finally! Det var endnu vigtigere at vi fik noget fibernet end forrige gang, da vi begge arbejdede hjemme denne gang og havde brug for en stærk forbindelse uden så meget bøvl. Derudover, så havde vi bare så meget bøvl med vores internet, at vi bare var klar til noget andet.

Endelig har vi fibernet

Anywho. Jeg stødte faktisk på Kazoom (som netop er begyndt at dække store dele af Østjylland) på en bus-reklame og blev fanget af den gode pris. Okay. Jeg ved ikke meget om fibernet priser, men jeg ville mere end gerne betale hvad det kostede, hvis jeg kunne få det, som bus-reklamen lovede. Billigt fibernet. Yes, please.

Læs også: Ovnbagte rejer med panko (og min basisopskrift på dressing)

Endelig har vi fibernet
Endelig har vi fibernet

Hvad koster det så?

Nu har jeg skrevet så meget om prisen uden at komme ind på den. Jeg synes, uden at være ekspert, at det er billigt fibernet. Kazoom koster nemlig 1000/1000 Mbit/s for kun 249 kr. om måneden og det er ‘bare det’. Fidusen er så bare, at du selv have eller købe en router. De anbefaler en masse på deres hjemmeside, som er gode og som kunne passe til dit behov.

Andreas gamer ret meget. Ej, jeg ved ikke hvad meget er, men det er i hvert fald flere gange om ugen, hvis han kan komme til det, så han skulle have en router, som kunne trække ret meget og som kunne dække vores 182 kvm. Det kan vores heldigvis og der er ikke noget sted, hvor vi har dårlig forbindelse. Vi har i hvert fald ikke fundet det sted endnu, hvis det er.

Læs også: Nye plakater fra Desenio (som altid)

Endelig har vi fibernet

Nem installering

Kort tid efter vi var flyttet ind, så kom der flink mand fra Kazoom forbi for at sætte vores boks op. Den skulle sættes på uden for huset og jeg kunne vælge både farve og placering. Jeg valgte en hvid boks og så fik jeg ham til at bore et hul, lige der hvor jeg ville have det. Godt gemt væk men stadig, så vi kan komme ti den, selvfølgelig! Det kunne han sagtens og efter han havde sat det hele op, så brugte han en lille time på rode på sin computer og installere. Han sagde farvel og kørte videre.

Den aften tog det os under 10 minutter at sætte op selv og så var vi ONLINE! Endelig har vi fibernet. Endelig havde vi sgu fibernet! Vi har haft fibernet fra Kazoom i snart tre måneder nu og har endnu ikke haft nogle problemer med det. Det kører bare derudaf. Nå men altså. Det var bare et lille tip herfra. Det fungerer så godt. Både til *almindeligt* brug og arbejde. Vi ses ovre på min Instagram, hvor jeg dagligt deler ud af min hverdag og derinde kan du også bare stille nogle spørgsmål om Kazoom eller whatever. Ses!

Feel free to share

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Opskrift på verdens bedste veganske curry (intet mindre)
Opskrift på hurtigt naan brød (kun 30 min og uden gær)
Min fødselsberetning (del 3)
Opskrift på nem chiliolie (som du kan og VIL hælde den på ALT) #1
Opskrift på peanutsauce (som kan spises til ALT)
Et rodet indlæg (flyttetanker, moNey og et velkommen til)
Min spiseguide til Aarhus (med de 15-ish bedste cafeer og restauranter)
Indisk curry med kylling *din nye yndlingsret sgu*