EN VIDEO FRA BYENS BEDSTE BRUNCH OG ET LILLE ‘BEHIND THE SCENES’

Som en del af mit nytårsforsæt, så ville jeg jo gerne blive bedre til at hive kameraet frem og tage flere billeder med det, men, jeg vil faktisk også gerne blive bedre til at filme videoer. Videoer kan nemlig bare et eller andet som billeder ikke kan, am I right? Her til aften, har jeg samlet nogle af mine yndlingsvideoer, som kan findes ovre på min youtube-kanal, som jeg opdaterer engang imellem.

Jeg håber, at jeg kan blive bedre til det med videoer, men det må komme henad vejen. Se med!

Sådan ser det ud når vi skyder (mad) videoer

Der florerer jo rigtigt mange mad-videoer rundt på nettet og det er faktisk en meget større produktion end man lige skulle tro. For et par uger siden, havde jeg lejligheden fyldt med mad og camerafolk i flere, og selvom det var hårdt at skyde alle de videoer, men det var også meget, meget sjovt. Jeg deler forresten den første video, som vi lavede sammen, herinde inden længe! Det er opskriften på den butterdejsstjerne, som I kan se lidt af på billedet ovenfor og den smager… for… vildt.

Byens bedste brunch

Jeg elsker at gense de denne video, for jeg kan bare huske hvor glad jeg var den morgen, når jeg ser den! Memphis Roadhouse havde inviteret til sunday brunch, som var et nyt koncept, som vi skulle prøve det. Det var fantastisk, intet mindre, og jeg jeg synes at I skal tage afsted, hvis I gerne vil have en anderledes brunch oplevelse.

Den fineste bomberjakke

Den allerførste video jeg lavede. Jeg synes, at den er ret hyggelig og så er den simpelthen så spontant filmet. Det var ikke meningen at jeg ville filme noget, men lyset var bare så godt den dag, at jeg gav det et skyd. Hyggeligt!

Verdens bedste veganske ret

Denne video er filmet på en virkeligt grim måde, men jeg ville bare illustrere hvor nemt det var at lave denne ret, med en video. Jeg havde (og har stadig ikke) det rigtige udstyr, så jeg satte kameraet fast på en høj, lyserød kaffekande med en masse tape og gav mig til at filme. Resultatet blev da nogenlunde, ikke?

Min første vlog

Mit første forsøg på en ‘rigtig’ vlog og mit første forsøg på brug af voiceover. Jeg synes, at videoen blev ret hyggelig og jeg kunne sagtens finde på at lave en lignende igen! Det tager meget tid, når man hele tiden at hive kameraet frem i løbet af sådan en uge, men det er skønt at have de her små videoer, så man kan kigge tilbage på!

Følg mig på youtube lige her.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

2 Comments
    1. Ih, det glæder jeg mig til at se!
      Kigger ind ligeså snart jeg vågnet ordentligt… ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.