En vaskeægte FAQ side med de 10 mest hyppigt stillede spørgsmål

Wuhu, nu med en vaskeægte FAQ side! Hvordan siger man egentligt FAQ, altså frequently asked questions, på dansk? Er det bare hyppigt stillede spørgsmål, eller? Hmm, det lyder ikke så sejt i mine ører, men lad os køre med det.

 

Anywho, jeg vil ikke sige, at jeg modtager tonsvis af spørgsmål, men jeg modtager alligevel ret mange og de er ofte ret ens – så derfor tænkte jeg  – at det måske kunne være relevant med en FAQ side, som man altid kan finde nederst på min blog. Den vil blive opdateret med spørgsmål løbende, men først en række Q’s samt deres A’s, som jeg ofte får. Læs med på min FAQ side og så håber jeg, at I vil følge med på min instastory i dag – jeg skal nemlig noget ret sjovt hele dagen!

 

Læs også: De 25 bedste serier på netflix lige nu – den største guide til netflix (forår 2017)

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.