En uge med vegansk mad | det har jeg spist (dag 4)

Virkeligt sen opdatering fra mig i dag og det bliver faktisk også en kort en af slagsen. Jeg valgte nemlig at drikke lidt for mange cocktails arrangement i går og så glemte jeg sgu også at tage billeder af min aftensmad, fordi jeg havde lidt for travlt inden jeg skulle ud af døren.

Det går stadig rigtigt godt med det her projekt, men jeg kunne virkeligt godt spise en durumrulle eller en god, tyk burger i dag, hvis jeg skal være helt ærlig.

Vegansk morgenmad med chia 2 Vegansk morgenmad med chiaChiagrød med frugt

Det her er ikke en af mine smukkeste morgenmadsskåle men jeg havde ikke så mange flotte tallerkner tilbage. Det er jo helt vildt, hvor meget opvask der er når man spiser vegansk og lige pludselig ikke har så mange take-away muligheder. Det er virkeligt længe siden, at jeg har stået så meget i et køkken, men jeg nyder det også. Hermed opskriften på chia-grøden, som forresten er verdens bedste.

Du skal bruge:
2 spsk chiafrø
2 spsk havregryn
1,5 dl vand
½ dåse kokosmælk
Kornene fra ½ vanillestang
Evt. skyr eller soja yoghurt

Vegansk morgenmad med chia

Om aftenen blandes chiafrø, havregryn, vanille, kokosmælk og vand sammen. Derefter sættes det i køleskabet i en skål. Om morgenen rører du i chia-grøden og til hver portion, blandes der ca. 2-3 spsk chiagrød og 2-3 spsk skyr, sammen. Skyr kan dog udelades eller erstattes med soja yoghurt. Der er til flere dage med denne opskrift, så det er virkeligt en tidsbesparende morgenmad. Eller frokost.

Det er altså bare en vinder opskrift, så har I ikke prøvet den endnu, så er det med at komme i gang!

Vegansk burger fra Mikuna 2 Vegansk burger fra Mikuna
Vegansk burger fra Mikuna

Til frokost stod den, igen, på burger. Der er desværre kun et sted i Aarhus, hvor al maden er 100% vegansk og det er desværre hos Mikuna. Som jeg skrev på min instagram, så var burgeren jeg fik virkeligt god, men jeg kommer desværre ikke tilbage til den café. Aldrig har jeg oplevet en mere flabet betjening og min veninde som jeg havde med, har oplevet det flere gange, så sådan er det åbenbart bare når man besøger det sted. Mega ærgerligt, for jeg var ret vild med smagen af denne basse.

Nå, det var mit korte indlæg for i dag. Vil I se min aftensmad, det vil I 100% gerne for den var virkeligt smukt og ufatteligt lækker, så skal I bare hoppe ind forbi min snapchat, hvor jeg har taget en hulens masse billeder og lidt video også. Det hele ligger der indtil engang i aften. Vi ses på snapchat, hvor jeg hedder stonemuse!

Nu vil jeg tage en lur.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

10 Comments
 1. Man kan også få vegansk mad på cafe caya nede i vestergade! :D det er såå godt, dog er menukortet meget simpelt

  1. Og jeg glæder mig til at prøve den! Vi tager nok derhen morgen og giver den et forsøg :)

 2. Er vild med det nye tiltag med din veganske uge, og følger med hver dag. Føler mig meget inspireret, selv som næsten 100% plantespisende ☺️

  Jeg vil lige nævne at der er en del veganske muligheder i Aarhus. For at nævne nogle er der WeDoBurgers, Fika, Suppestegogis, Cafe Geya og det er også muligt at få veganske pizza og hotdogs helt almindelige steder, hvis man er til det ☺️ Desuden oplever jeg at man kan spørge efter vegansk stort set alle steder. Men jeg sætter nu pris på at du laver maden selv og deler med os – det giver meget mere inspiration ☺️

  1. Hey Bine, det er jeg virkeligt glad for at høre!

   Jeg ved, der er flere steder i Aarhus, som er veganer-venlige men nu hvor jeg var 100% vegansk denne uge, så tænkte jeg at jeg hellere måtte prøve det sted, som også var det ;)

   Men nice, jeg vidste ikke at WEDO havde et vegansk alternativ – der skal jeg sgu hen i dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.