fbpx

En spise- og rejseguide til den fedeste bydel i Los Angeles, Echo Park

Echo Park, jeg er vild med dig! Så er første del af min rejseguide til Los Angeles klar! Jeg havde lidt svært ved at greje, hvordan guiden skulle laves (da Los Angeles jo er enorm) men jeg har valgt, at dele den op i områder. I dag, så starter vi med mit yndlingsområde, som er Echo Park. Det er et sejt område, som er opblomstret de seneste par år!

Echo Park

Når I læser med, så vil I også kunne læse, at de fleste steder ligger på Sunset Boulevard, som er hovedgaden og det er faktisk også der, at hotellet som jeg anbefalede forleden også ligger, så placeringen af det hotel, er ret perfekt. Læs med!

Læs også: Vores smukke hus i Echo park – en anderledes måde at bo på i Los Angeles

Echo Park

Echo Park

Echo Park

Echo Park rejseguide

Frankie & Lucy

Jeg ville bare finde noget filippinsk mad på vores ferie, og heldigvis spottede jeg Frankie & Lucy, da vi var på vej tilbage til vores hotel. Jeg fik Andreas til at dreje ind, så jeg kunne få en en god kop (is) kaffe og en lækker karamel dessert! Det var så lækkert og vil I prøve en anden slags dessert, end dem vi er vant til herhjemme, så synes jeg, at I skal tage her forbi!

Adresse:
3116 1/2 W Sunset Blvd
Los Angeles, CA 90026

Læs også: 10 gode restauranter i Tokyo (en stor rejse- og spiseguide til Tokyo)

Hvor skal man spise i Echo Park

The park restaurant

Ikke det bedste mad vi har fået på turen, men okay det er også svært at overgå både Guisados og Dinette, mere om dem nedenfor, men det var deroppe af! Priserne (især til frokost) er rigtig, rigtig gode og så er der bare en skøn stemning. De har lidt af det hele på menukortet og så har de nogle ‘specials night’ som man skal huske at holde øje med. Vi missede nemlig burger night hvilket var lidt ærgeligt.

Adresse:
1400 Sunset Blvd,
Los Angeles, CA 90026

Læs også: Vores ‘boathouse’ i Los Angeles – et sted man KUN kan finde gennem AirBnb

Hvor skal man spise i Echo Park

Hvor skal man spise i Echo Park

Hvor skal man spise i Echo Park

Hvor skal man spise i Echo Park

Hvor skal man spise i Echo Park

Guisados

Verdens bedste tortillas og sådan er det bare! De er anderledes (jeg fik med torsk, kæmperejer, chorizo og en almindelig quesadilla), de smager intet mindre end fantastisk og så er prisen bare god! Man kan enten tage dem med sig, eller sidde i den fine baggård, men sørg for at komme i god – der nemlig godt være lang kø – som der desværre ofte er udenfor de ‘gode’ steder i Los Angeles. Drømmer stadig om der her sted…

Adresse:
1261 Sunset Blvd,
Los Angeles, CA 90026

Læs også: De 7 bedste true crimepodcasts (der er så meget mere end SERIAL derude)

Lassen’s natural food + vitamins

Udover at købe dyre dagligvarer, så kan man blande en lækker salat eller tage til sushi med hjem til frokost. Det er dyrt at handle derinde, men at blande verdens lækreste salat er faktisk ikke så pebret! Vi tog en bakke sushi med op på Griffith Observatory og det var så hyggeligt, så det kan jeg anbefale, hvis I skal der forbi.

Adresse:
1631 Sunset Blvd
Los Angeles, CA 90026

Læs også: Den ultimative spiseguide til Budapest (god mad i Budapest)

Dinette

Et hyggeligt og meget instagram-venligt sted, som også ligger på Sunset Blvd. Hos Dinette kan man få verdens bedste morgenmad og frokost. Deres kaffe er god, deres appelsin juice er dejligt frisk og så fik jeg den bedste avocado toast jeg nogensinde har smagt. Og det siger altså lidt!

Adresse: 
1608 1/2 Sunset Blvd,
Los Angeles, CA 90026

Læs også: Den ultimative spise- og rejseguide til Chicago

Alfred

Er du meget på instagram, så er jeg sikker på du kender her sted, som har adresser overalt i Los Angeles. Det var nemlig dem, som startede “but first, coffee” bølgen og så har de indrettet deres cafeer så pænt, at man ikke kan lade være med at tage billeder! Udover kaffe, så laver de også gode toasts og Andreas kan anbefale den med æg og bacon.

Adresse:
3337 Sunset Blvd,
Los Angeles, CA 90026

Læs også: Sådan får jeg råd til at rejse (og 7 tips du kan bruge hvis du også vil afsted)

Verdens sejeste kaktus hus

Det er måske lidt mærkeligt at anbefale et hus, men se lige hvor sejt det er! Huset, som nogen rent faktisk bor i ligger bag hotellet, som vi boede på og er ikke mere end en kort gåtur væk. Så pænt, jo.

Adresse:
Bag ‘Noon on sunset hill
(man kan ikke misse det, hvis du cruiser lidt rundt)

Læs også: At leve af at blogge (og 6 ting som jeg har lært efter at have blogget i 6 år)

The dog café

Omg, verdens hyggeligste oplevelse! Det er ikke nogen hemmelighed at Andreas og jeg elsker hunde (se bare min bio på Instagram) og efter en intens omgang solbadning på vores terrasse, så fik jeg en god idé. Jeg ville forsøge at finde et sted, hvor vi kunne lege med hunde – og det fandt vi dæleme. Vi fandt faktisk den eneste hunde café i Los Angeles! Klokken var omkring 13, da jeg begyndte at søge på nettet og klokken lidt i 16, så stod vi ude foran hunde caféen. Dernæst havde vi en time, hvor vi kunne lege og nusse med de søde rescue dogs, som skulle leges med og lære mennesker at kende. Hvis man blev forelsket i en hund, så kunne man adoptere den og tage den med hjem. Så fint et koncept!

Adresse:
240 N. Virgil ave unit 12 & 12B
Los Angeles, CA 90004

Læs også: Min nemme opskrift på kylling i teriyaki sauce (it’s so damn good)

Andre skønne restauranter og caféer, som vi desværre ikke nåede forbi, men som jeg kun har læst gode ting om – og som vi fik anbefalet af vores AIRBNB vært: 

Sage vegan bistro
Honey Hi
Ostrich Farm
Valerie Café
El Compadre
Winsome
Tsubaki
Blue Bottle Coffee

Ting skal lave og se i/omkring Echo Park:

Dodger stadium
The Echo
Angels point
Historic Angelino Heights

Læs også: Opskrift på ribbensteg med et asiatisk twist (nem aftensmad med masser af smag)

Her skal man bo: Noon on sunset Hill

Ja, vil man gerne bruge et par dage i det her område, eller bo der hele turen, så vil jeg helt sikkert anbefale at man indlogerer sig på Noon on Sunset Hill, som også ligger på Sunset Boulevard. Der er simpelthen så pænt, prisen er ganske fin, der er gratis parkering og så er man tæt på det meste. Blot et tip!

Echo Park, jeg er vild med dig! Tjek evt. mit rejsetag ovre på Instagram, hvis du vil se flere billeder fra Los Angeles.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.