En rejseguide til New York » 3 gode og smukke morgenmadssteder

Jeg havde haft det her indlæg i kladderne lige siden, at jeg kom hjem fra New York for et par uger siden, men min søde rejse- og morgenmadspartner Maria, kom mig i forkøbet ovre på Magasin’s blog, som hedder Ajour. Har har hun guidet til 3 gode morgenmads steder i SoHo, New York og jeg kunne ikke være mere enig! Vi havde 3 morgener i New York og vi fik simpelthen så god mad hver eneste dag.

 

Check guiden ud lige her og lad mig endeligt høre om I har været forbi de 3 steder? Jeg fulgte ikke nogen af stederne på instagram, inden jeg tog til New York, men alligelvel kendte jeg dem alle. Så. Lidt sjovt, ikke?

 

Udgivet i samarbejde med Magasin. 

 

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.