En rejseguide til New York (3 gode og smukke morgenmads-restauranter)

Jeg havde haft det her indlæg i kladderne lige siden, at jeg kom hjem fra New York for et par uger siden, men min søde rejse- og morgenmadspartner Maria, kom mig i forkøbet ovre på Magasin’s blog, som hedder Ajour. Har har hun guidet til 3 gode morgenmads steder i SoHo, New York og jeg kunne ikke være mere enig! Vi havde 3 morgener i New York og vi fik simpelthen så god mad hver eneste dag.

Check guiden ud lige her og lad mig endeligt høre om I har været forbi de 3 steder? Jeg fulgte ikke nogen af stederne på instagram, inden jeg tog til New York, men alligelvel kendte jeg dem alle. Så. Lidt sjovt, ikke?

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.