En rejseguide til Milano – det skal du opleve, her skal du bo og her skal du spise

En rejseguide til Milano. Milano, Milano, Milano. Milano er en smuk by, som overraskede på mange punkter og så var det faktisk også en by, som jeg ikke havde på listen over steder, som jeg gerne ville besøge. Heldigvis fik jeg chancen for at komme afsted – og det er jeg simpelthen SÅ taknemmelig for! Vejret vidste sig fra sin bedste side, byen var smukkere end jeg turde håbe på, det var nemt at finde rundt i byen og så var maden god.

Rejseguide til Milano

Milano ligger kun 1 time og 45 minutter væk og er vitterligt den perfekte destination til en weekendtur. Katrine, Danica og jeg, brugte en hel weekend i byen og det kom der denne lille guide ud af. Den er billedtung, men sådan er det jo, når man tilbringer weekenden i sådan en smuk by. Læs med!

Læs også: 10 gode restauranter i Tokyo (en stor rejse- og spiseguide til Tokyo)

Her skal du bo:

Det var overraskende nemt at finde et sted at bo i Milano – også selvom vi bookede kun få dage inden vi skulle afsted! Valget endte med at blive Viu Hotel Milan, som er et 5-stjernet hotel i China Town området (som forresten er verdens hyggeligste bydel) og jeg følte mig godt tilpas blandt mine fellow asians. Jeg fik ikke taget nogle billeder af selve hotellet (god blogger, jeg ved det) men billederne nedenfor er taget på og fra hotellets fine tagterrasse.

Læs også: Her skal du drikke god kaffe i Tokyo (og kigge på hipsters)

Hotel VIU Milan

Adresse: Via Aristotile Fioravanti, 6, 20154 Milano, Italien

Vi boede på verdens fineste hotel, som ikke kostede det store selvom det var helt nyt og havde 5 stjerner. Det er langt fra hver gang, at jeg gider at bruge penge på 5-stjernet luksus men denne gang følte jeg, at det var godt givet ud. Hotellet havde den flotteste udsigt (virkeligt, den flotteste og I kan se et par billeder ovenfor) og der var også en pool. Vi drak cocktails og så solen gå ned, hvilket helt sikkert er noget, som man skal gøre, hvis man bor på det hotel.

AirBnb

Som I måske kan gætte, så boede vi ikke med Airbnb denne gang, men vi undersøgte det nøje og man kan komme ret langt med ret få penge. Jeg tror måske, at jeg er på Airbnb næste gang jeg skal til Milano, da jeg godt kan lide at have muligheden for at lave lidt mad. Også selvom jeg kun er afsted i få dage.

Læs også: Virkelig intim og frisk frokost på Tsukiji fiskemarked (en Tokyo anbefaling)

Fancy toast

Adresse: Via Alessandro Volta 8, 20121 Milano, Italien

Epic toast from west coast! Navnet på denne lille cafe siger vist det hele – det var – fancy toast for alle pengene. En sjov lille oplevelse, som man skal forbi. Kaffen er god og billig, og så er det bare et fint lille måltid, når man er på farten.

Læs også: 10 ting du skal vide om Japan (inden du ankommer til landet)

Luca e Andrea

Adresse: Alzaia Naviglio Grande 24, Milano, Italien

En fantastisk lille perle, som vi fandt i ‘Venedig’ området. Mit indtryk er at der var ret mange turist-fælder i dette område, men vi fandt et sted, som serverede god pasta, god vin og god omgang fish’n’chips italien style.

Læs også: Godt hotel i Los Angeles – en anderledes måde at overnatte i LA

Fabbrica Pizzeria con Cucina

Adresse: Viale Pasubio 2, 20154 Milano, Italien

Ikke den bedste pizza jeg nogensinde har spist, men det var et nemt sted at tage hen efter en lang dag på benene. Overskuelig priser, en skøn indretning og portioner, som er til at forstå. Det er vist en kæde i Milano, da vi spottede det flere steder i byen.

Det skal du se:

Der er mange steder som skal ses i Milano, og nedenfor har jeg samlet nogle af de steder som vi fandt og syntes var interessante. Generelt, så er gaderne virkelig smukke og det er bare med at gå ned igennem de smalle gader og smukke baggårde, for at finde de unikke steder.

Læs også: Min rejseguide til Flensborg (her skal du spise og overnatte)

Duomo di Milano

Et must see når man er i Milano. Det er et flot syn, men det koster penge at komme ind og der er virkelig mange mennesker. Vi valgte derfor at besøge Aperol’s tagterasse i stedet – og det er altså en ret god idé hvis I spørger mig – for man kan nemlig se kirken derfra! Der er mange om buddet og vi måtte også stå lidt i kø (et kvarter ca.) for at komme ind, men det car helt sikkert oplevelsen værd. Husk at kigge forbi Galleria Vittorio Emanuele II, som ligger lige ved siden af; her ligger alle de store, fine butikker såsom Gucci, Louis Vuitton og meget mere. Det er noget af et syn!

Læs også: Så smuk feriebolig med AirBnb(hvis du skal til LA så læs med her)

Aperols terasse

Adresse: Piazza del Duomo, 20121 Milano

Et par billeder fra terrassen. Vi var meget heldige med vejret og vi skulle selvfølgelig nyde en lille Aperol Spritz alle sammen! Det er ikke det pæneste sted, men udsigten er god og når solen står helt rigtigt, så er det bare et helt fantastisk sted.

Læs også: AirBnb i Los Angeles – sådan finder du den perfekte feriebolig

Milano’s svar på Venedig

Et sejt lille område, som skulle besøges og det var også her vi endte med at spise frokost på Luca e Andrea, som jeg har skrevet om ovenfor. Der er nogle fantastiske gyder (måske I kan finde det her sted?), flotte boder, fine restauranter og vand. Masser af vand. Brug tid på at gå rundt og opleve området, da der er masser af ting, at se. Området hedder Navigli og er nemt at komme til med sporvogn.

Læs også: Rejseguide til Los Angeles (de 7 seje ting som du SKAL opleve i LA)

10 Corso Como

Adresse: Corso Como 10, 20154 Milan, Italien

Hvis Katrine ikke kendte dette sted, så var jeg gået lige forbi! Den fine gårdhave ved Corso Como 10, ligger nemlig gemt lidt væk i en lille passage. Når man kommer ind, bliver man mødt af et stort og frodigt område, som huser en cafe og en sej, sej butik. Butikken er kendt for sit udvalg seje brands, såsom Balenciaga, Céline og Stella McCartney, just to name a few, og selvom vi ikke havde pengepungen fremme, så er butikken bestemt et kig værd. Den er bare smuk. Vi afsluttede vores besøg i den tilhørende gårdhave, hvor vi nød turens første glas vin!

Læs også:

Malmø Guide

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.