En ny, smuk serie som man SKAL se (anmeldelse af ‘Sharp Objects’ på HBO)

Først og fremmest, så se lige bort fra halvrodet i vores TV-skab! Okay. Andreas og jeg nåede lige at brokke os over, at der ikke var nogle gode serier for tiden (især fordi Westworld og the Handmaid’s Tale holder pause) og så faldt vi over denne serie på HBO. Vi sad og stenede serie-trailere på youtube, as you do, og der faldt vi over traileren for ‘Sharp Objects’. Efter 15 sekunder, og lidt undren, så genkendte jeg historien. Jeg har nemlig læst bogen af samme navn, for et halvt års tid siden og jeg slugte den på kort tid, så der var ikke nogen tvivl. Vi skulle altså se den her serie.

Har I mon læst bogen (eller set filmen) ‘Gone Girl’? Det er også Gillian Flynn, som har skrevet den og serien her, er instrueret af samme person, som har lavet ‘Big Little Lies’ som jeg også har anbefalet, så det er gode personer, som er inde over serien her! Indtil videre, så er der fire afsnit på HBO og dem har vi selvfølgelig allerede set.

Læs også: De 29 bedste serier på netflix – den største guide til netflix (2018)

Serien handler om Camille Preaker, en journalist, som bliver sendt hjem til hendes lille hjemby, for at skrive om et mord, som er blevet begået i byen. Hun har mange problemer og ender med at bo hjemme hos hendes mor – hvor mange af de issues som hun har, stammer fra. The show is a must watch og serien skal helt sikkert ses, hvis man er til smukke og dystre krimier, hvor selve mordet ikke er det bærende element.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.