En nem og krydret ‘ikke opskrift’ med tyrkisk sucuk, thai basilikum og ris

Hvis I synes, at overskriften er en smule forvirrende, så forstår jeg det godt, men den opskrift er simpelthen så nem, at jeg bliver nødt til at kalde opskriften for en ‘ikke opskrift’. Denne ret er som sagt super nem at gå til og den tyrkiske pølse (jeg aner ikke hvordan man udtaler sucuk) er så smagfuld og krydret, at man ikke behøver meget andet end ris ved siden af. Hvis I ikke kender sucuk, så kan man købe den hos de fleste grønthandlere. Læs med!

Du skal bruge (til 2 personer): 
1 pølse sucuk
Thai basilikum, koriander og lime
1/2 spsk chili olie
Fintsnittet kål
Ris

Læs også: Indisk take-away (og den mest undervurderede film på Netflix)

Kog risene efter anvisningen på pakken. Vask og snit kålen. Skær sucuk i tern og steg på en pande uden fedtstof, i omkring 5 minutter, på middel varme. Kom sucuk på et par stykker køkkenrulle, så overskydende fedt bliver absorberet. Anret ris, pølse, kål og krydderurter i en skål.

Afslut med en smule chili olie og lime – og server med det samme. Mums!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.