50% færdigbagt (og en lille life update)

Ja. Den er god nok. En lille life update. Lige nu er min baby (det er stadig så vildt for mig både at sige og skrive) 50% færdigbagt. Det betyder ny kategori herinde på bloggen. Preggolife. Åh. Det er jo SÅ vildt. Vi føler os meget priviligerede og heldige. Den sidste aften (er det for meget info lol) i den gamle lejlighed blev lidt mere hmm.. memorable end forventet. Vi er dog så glade, selvom vi begge blev ret overraskede den sene onsdag aften, hvor jeg sendte Andreas i Netto efter en test, fordi jeg havde haft ondt i maven i over en uge. Jeg turde ikke at gå ind og jeg ville egentlig kun have en test for at udelukke en graviditet, inden jeg skulle til læge pga. min mave. Vi tænkte overhovedet ikke at det kunne være en baby.

En lille life update

Vi føler os som sagt meget priviligerede og heldige. At vi kunne lave en baby uden hjælp. At vi kunne uden *at prøve*. At vi bare blev kastet ud i det. Jeg tror, at der ville have gået ret længe for vi fik nosset os sammen til at lave en baby (uh) hvis vi selv skulle tage valget, så jeg er glad for at vi nu står her. Man kan ikke kalde det her for planlagt, men det er selvfølgelig heller ikke en kæmpe overraskelse.

Læs også: 5 gode serier på Amazon Prime Video

En lille life update
En lille life update

Kunne du gætte det?

Måske du allerede havde det på fornemmelsen? Det håber jeg egentlig lidt. Jeg har ærligt talt ikke følt mig, som mig selv ift. at arbejde og være aktiv på thE sOciaLs. Jeg har følt, at jeg har holdt på en kæmpe hemmelighed, men på den anden side, så havde jeg ikke lyst til at dele noget før vi havde været igennem en håndfuld scanninger og vi var landet lidt i det hele. Jeg har ikke haft lyst til at lave noget som helst kreativt. Jeg har hadet at være *online* og ikke haft den store lyst til at dele. Jeg har endda ikke haft lyst til at spise asiatisk mad! For mange spices? No thank you! Så det har været lidt svært det hele.

Det er dog heldigvis ved at lette nu og jeg kan allerede mærke, at noget har ændret sig imens, at jeg har skrevet på det her indlæg. Jeg har faktisk savnet at skrive. At være kreativ. Især på Instagram. At dele indblik i mit liv. Som jeg kom ind på længere ovenfor, så havde vi ikke *prøvet* at lave en lille… (uh. vi kender kønnet!..) men det betyder bestemt ikke, at det har været nemt. Jeg kommer til at uddybe inden længe. Vi glæder os til vinter.

Feel free to share

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

5 Kommentarer
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Læs også
Min nemme opskrift på kylling i teriyaki sauce (it’s so damn good)
Opskrift på nem ramen (smuk, fyldig og perfekt til kolde aftener)
Indisk curry med kylling *din nye yndlingsret sgu*
Panko nuggets (med soja mayo) *oMg* #1
20 ting du skal komme i kurven når du besøger et asiatisk supermarked
Min fødselsberetning (del 1)
Opskrift på nemme forårsruller *nr. 1 and asian approved*
Sådan kan du tage ENDNU bedre billeder + mine 5 tips til et flottere Instagram...