Se en lille housetour i ONETAKE (inden vi rykker rundt og ændrer alt pga…)

Jeg nåede lige at lave en lille housetour inden vi rykkede alt rundt og ændrede stuerne fuldstændigt pga. et… TV. Jeg har længe gerne ville lave en housetour og nu lykkedes det endelig. Anywho. Videoen som hedder: “viser hele lejligheden frem i onetake” har nået 1000 visninger i løbet af et par dage, og selvom det er ingenting i Youtubeland, så er jeg totalt stolt af det. Faktisk, så har det givet mig blod på tanden til at lave endnu mere video indhold. So stay tuned.

Housetour i onetake

Hvis du har fulgt med længe, så ved du, at jeg længe har haft lyst til at komme igang med at lave videoer, men der har altid været en eller anden hurdle, som har stoppet mig. Før har det taget mig 100 år at gøre mig klar til at filme. Det er løst med en min nye telefon. Før har jeg været for fokuseret på at gøre det perfekt. Det har jeg løst ved at… Ja, huske på at det nok aldrig bliver helt perfekt. Nå, intro done, se videoen nedenfor her eller ovre på the ‘tube og lad mig endelig høre hvad du synes.

Læs også: Min shoppeguide til Hamborg(med 7 butikker som du skal besøge, hvis…)

Housetour i onetake

Housetour i onetake

Youtube eller IGTV?

Jeg har det så sjovt med at lave content og videoer, det håber jeg at du kan fornemme, men jeg ville lige høre… Video er ikke for alle, I get that, men hvis du skulle se flere videoer fremover, hvor ville du så gerne se dem? Jeg tænker at det kræver en hel del at bygge noget op ovre på ‘tuben, men på den anden side, så ser jeg ikke selv videoer på IGTV. Så, hvor foretrækker du at se videoer? Udover på stories, hvor jeg også får spammet en del. Hø hø.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

6 Comments
  1. De kommer bare i standard mål eller hvordan? Tak for tips! Kendte hverken til oplægningsbånd eller billige gardinstænger i Jysk! Mega smart!

 1. Hej Michelle, jeps, gardinerne købes færdigsyede, men passer længden ikke kan de let lægges op med oplægningsbåndet (se film på youtube hvordan). Ellers kan den lokale systue nok lægge gardinerne op.

  Jeg købte de helt lette gardiner til min stue, de lukker af uden at lukke lyset helt ude. Jeg købte gardinskinner og gardinklemmer til opsætningen – skinnerne skrues op inden for vinduesrammen og gardinerne monteres med klemmer og sættes op – nemt, og den type opsætning giver et let “look”, det fylder mindre end store gardinstænger.

  Men det kan selvfølgelig være man vil have solide statement-gardiner i rummet – så er gardinstænger nok et must :-)

  Mette

 2. Tak for det! Vi skal vist både have skinner og en stang. Tak for dine kommentarer, vi er så klar til at fikse noget i weekenden!! :-*
  Stay tuned!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.