EN VIDEOGUIDE TIL ØJENBRYN – SÅDAN BRUGER JEG BROW PRECISE FRA MAYBELLINE

Det er en smule nervepirrende at filme så tæt på ens ansigt, men ikke desto mindre, så har jeg gjort det for at vise hvordan jeg bruger Master Brow Palette fra Maybelline. Min ultimative favorit palette og jeg har altså ret mange efterhånden! Fiber Filleren er et helt nyt produkt og er virkeligt godt supplement til paletten. Vil I have smukke bryn? Så prøv de her to. De er virkeligt et scoop til prisen!

Videoen er kun 2 minutter lang, men man skal faktisk ikke bruge meget mere, når jeg tegner mine bryn op om morgenen. Se med:

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.