På besøg hos Pieces og en skydning i Helsinki | #STONEMUSEVLOGS

Det tager mig ret langt tid at lave de her små videoer, men jeg vil gerne udgive mange flere af dem – de er nemlig omfattende at lave, men jeg synes også, at de er SÅ hyggelige at se tilbage på. Der har været fart på de seneste par uger, da jeg har haft en masse freelance jobs, der var lige turen til Finland og den spontane tur til København, så jeg har ikke haft tid til at klippe denne lille video sammen før i går. Jeg plejer at holde dem meget kortere end denne, men jeg kunne simpelthen ikke begrænse mig, fordi jeg havde SÅ meget at vise – og som I kan se (og høre) så leger også lidt med voice-over for første gang og det er altså mærkeligt at høre sin egen stemme.

Tak for alle jeres video tips i det her indlæg. Jeg har taget ALLE kommentarerne til mig og jeg har siddet limet til skærmen for at lære og jeg er der slet der, hvor jeg gerne vil være endnu men jeg er sikker på, at det nok skal komme. Så, tak igen!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

3 Comments
  1. Elsker de billeder du normalt har her på bloggen. Det bliver bestemt ikke dårlige af at blive lave til en vlog. Er særlig begejstret for de små detaljer, som f.eks. mumitrold kaffekoppen!

  2. Hej Michelle,
    nice video! Hvor var den lyserøde pels fra omkring 4.30? SÅ pæn, helt forelsket.
    Knus Sine

  3. Det var egentlig en meget hyggelig video. Uhøjtidelig og lidt sjov. Godt gået, for jeg synes ikke altid Vlogs er så fantastiske ;) Men 6 minutter til en hel uge er klart bedre end 6 minutter på kun en enkelt dag

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.