En kombination af dårlig søvn og lidt for meget kaffe (goodbye JODEL)

Hey guys. Det er ved at være længe siden, at jeg har skrevet et indlæg som det her, men jeg har (full disclosure) haft nogle problemer med at sove denne uge. Derfor gik jeg meget sent i seng i går, så jeg var sikker på, at jeg ikke vågnede i løbet af natten. Det har jeg nemlig gjort de seneste nætter og det orkede jeg ikke længere! Såeh. Jeg kører på mindre søvn end normalt i dag og det er måske derfor, at jeg fik lyst til at lave det her brokke indlæg. Har ikke brokket mig længe.

Too much coffee

Klokken snart er syv og jeg har drukket kaffe og været i bad. Det er er dejligt og jeg føler mig #blessed fordi jeg har en kalender med sjove og hyggelige ting i dag. Det meste kan kategoriseres som arbejde, men ikke desto mindre, så ser jeg frem til det. Og det er det, som jeg vil “brokke mig lidt over” i dag. Jeg begik nemlig en enorm fejl i forrige uge. Jeg hentede Jodel.

Læs også: Lav dit eget møbel hos SOFACOMPANY (hvis du også elskede the Sims, så…)

Okay. Hvis du ikke kender Jodel, så er det app, hvor man kan tilslutte sig forskellige kanaler med forskellige enmer. Der findes en bloggerkanal og den bliver opdateret hvert kvarter. Mindst. I hver kanal, kan man så starte forskellige tråde om et emne, som relaterer sig til kanalen. Det sjove ved denne app er… at du er helt anonym. Jeg tror kun at man kan se hvor personen, som skriver i trådende, befinder sig-ish, men det er vist kun det.

Hej Jodel

Mediet skræmmer livet af mig. At der kan sidde så mange kvinder (nu går jeg ud fra at det er kvinder) og skrive de frygtelige ting gør mig så vildt bange. Influencere bliver meldt her og der. Alt ved en influencer bliver kritiseret til højre og venstre. Hvordan bloggere ser ud. Hvordan de opdrager deres børn. Det hele. At influencere er nogle sell-outs hele bundtet. Det er helt fint at være uenig med en influencer, og måden de gør tingene, men jeg bliver også bare lidt tired.

Læs også: Snackbaren du finder i ALLEmine tasker (#snackattack #sendhelp #yummy)

Jeg bliver træt fordi det som rigtigt mange stejler over på Jodel (… eller i medierne) er at influencere tjener penge. For det første. Jeg hader ordet influencer. Det er der mange i min branche der gør – og det er klart vi gør det. Jeg føler ikke, at jeg er sat i verden for at influere folk til at gøre noget som helst. At jeg kan indgå samarbejde med brands, som jeg er er aligned med og som jeg har lyst til at fortælle om er kun fedt.

“Influencer”

For det andet. Hvorfor? Før var alle reklamer skjulte for os. Vi vidste ikke når vi fik et reklamebudskab i hovedet. Magasiner, kendte på den røde løber, TV, film, you name it. Det var ikke tydeligt, hvorimod influencere er gode til at markere, i min optik. Der er selvfølgelig altid brodne kar (og så er det hele stadig ret nyt) men det er der i alle brancher. Alle. Så hvorfor giver den influencer, som du ikke kan lide, din tid? Det stærkeste, som du kan gøre er simpelthen at stoppe med at følge ze’ influencer. Så er den person ude af dit liv. Simple as that.

Læs også: 5 områder og seværdigheder du SKAL opleve i Tokyo (according to me of course)

Jeg ved at det hele ser nemt og sjovt ud – og jeg ved, at jeg er vildt privilegeret, men det er et arbejde. Et ægte arbejde. Jeg ved også, at jeg har været igang siden 2012. Jeg griber en chance, som jeg har fået og jeg har har fandme tænkt mig at bruge den. Så længe jeg kan. Så kan det være at det hele ramler en dag og jeg finder mig et andet arbejde eller starter i skole. Hvad ved jeg. Lige nu, der er en del af mig, at dele (jeps, sådan føles det) og jeg elsker det. Ja. Jeg elsker det sgu. Sletter Jodel nu. Bye Felicia.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

6 Comments
  1. Kære Michelle, folk derude er ensomme – og de vil så gerne have deres eget projekt – men det har de så ikke….måske fordi de konverterer deres energi til negative udladninger på Jodel (lyder lidt som at jodle, du ved den østrigske sangart, det er da for sjovt…så forestil dig at brokhovederne jodler deres kommentarer…så kan selv de bringe et lille smil frem). Personligt synes jeg alle bloggere er interessante på hver deres måde. Alle bidrager med inspiration. Det gør Jodel og jodlerne jo ikke…Mette

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.