En kold nudelret på Central Food Market (som er perfekt til varme dage)

Oh my lawd, det her, det var godt. Sådan rigtig godt og jeg kan ikke få armene ned! I mandags hoppede Andreas og jeg på en lille mandagsdate (hvad definerer egentlig en date… vi skulle have aftensmad) og tog på Ramen Takumi, som ligger på Aarhus Central Food Market. Jeg har tidligere skrevet om dem og jeg roste dem for deres ramen, som er den bedste ramen som jeg/vi har nogensinde har fået, udenfor Tokyo, selvfølgelig. Alt er lavet fra bunden (det kan smages) og hvis man læser deres anmeldelser, så er jeg vist ikke den eneste, som har det sådan.

Okay, et skal ikke handle om deres skønne suppe i dag, men derimod deres kolde nudel-ret med gulerødder, bønnespirer, æggestrimler (på en måde, som jeg aldrig har smagt før), forårsløg og en stærk men god sauce. Vi valgte at smage på både kyllinge- og griseversionen og de var begge vildt gode. Er man ikke til kød, så findes den også i vegetar version – og den skal jeg helt sikkert prøve næste gang. I ved, research.

Læs også: Life hack (lav nem, sund og smagfuld aftensmad på et kvarter eller mindre)

Det var en stærk, stærk, stærk omgang og min næse løb imens jeg spiste min nudel-ret (jeg elsker det dog) så hvis I ikke er til alt for stærk mad, så husk at nævne det, så de kan skrue ned for styrken. Åh, det her er altså bare lækkert og stedet ryger direkte ind på min (efterhånden ret store) spiseguide til Aarhus!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.