En klassiker | her kan du altid få god og billig asiatisk mad

Jeg har skrevet om Kowloon tidligere, men fordi der er poppet så mange forskellige asiatiske restauranter op i Aarhus her på seneste (som jeg selvfølgelig skulle teste af, flere gange) så havde jeg forsømt stedet en smule. I forrige uge, da Andreas og jeg var en smule tømmermændsramte, så svingede vi forbi igen og jeg havde helt glemt hvor lækre deres simple retter er.

Jeg er vild med de fleste ting på deres menukort (undtagen alt med sur/sød sovs, det kan jeg altså ikke fordrage) men det som jeg ville skrive om i dag, er deres alt for lækre Pho suppe, som vi fik til forret. Den smagte simpekthen af så meget og så var den tilpas stærk. Den er stærkere krydret end fleste andre steder, så jeg blev glædeligt overrasket.

Læs også: Den ultimative madguide til Aarhus

Billig asiatisk mad i Aarhus 3
Billig asiatisk mad i Aarhus 5

Billig asiatisk mad i AarhusDer er to Kowloon restauranter i Aarhus, men jeg besøger altid den på Banegårdsgade først (og hvis der er ikke er plads, så går jeg modvilligt over til den anden) og det er fordi, at den restaurant har den helt rigtige, og ret autentiske stemning, som man ikke får nede på den anden i Frederiksgade. Den i Frederiksgade er altid fyldt til renden med børnefamilier og så er belysningen alt for høj, mens favoritten er lille, ret dunkel og så sidder man virkeligt tæt.

Jeg er vild med stedet og min største drøm, er at sidde ved de reserverede borde ved vinduet.

Billig asiatisk mad i Aarhus 6Billig asiatisk mad i Aarhus 2Billig asiatisk mad i Aarhus 7
Billig asiatisk mad i Aarhus 5

I dag, skal jeg forbi Pho C&P, som vist er ret ny, for at se om den kan hamle op med Kowloon. Stay tuned!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

1 Comment
  1. Hej Michelle,
    Mange tak for din artikel. Glad for at se dig på Kowloon Banegårdsgade:-) hope to welcome you again at Kowloon soon!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.