En introduktion til mit online univers – og hvad betyder STONEMUSE egentlig?

Hej med dig og velkommen til mit lille hjørne af nettet! Mit online univers! Jeg hedder egentlig Michelle Nielsen, men herinde, så kalder jeg mig selv for STONEMUSE. Eller. Det gør jeg så ikke, men det hedder mit univers. Hvad betyder STONEMUSE tænker du måske? Ja. Folk spør’ mig ofte hvad STONEMUSE betyder og til det, så har jeg faktisk ikke noget godt svar. Det var blot en kombination af to helt forskellige ord, som jeg satte sammen, en sen aften i 2012 og nu er det bare blevet synonymt med mig og alt hvad jeg gør på nettet.

Hvad betyder STONEMUSE?

STONEMUSE er først og fremmest en blog. Et opsamlingspunkt for alt hvad jeg laver online. Her er stor, stor fokus på det visuelle, men min blog er altid personlig og pakket med indhold, som du forhåbentlig kan tage og føle på – og selvfølgelig tage med videre. Det kan både være i forhold til at finde den helt rigtige opskrift som både er billig (den er nok også fra det asiatiske køkken) og lige til at gå til.

Det kan også være inspiration til at få den bedste og mest produktive start dagen eller det kan være et par råd omkring blogging og business. Selv, der har jeg levet af mine online foretagender i flere år – og jeg håber sådan, at du derude, kan blive inspireret til at gøre det samme, ved at læse med herinde! Jeg har ingen uddannelse (det gad jeg simpelthen ikke) og jeg synes, at det er så fedt, at jeg lever af at lave noget, som jeg elsker. Hashtag blessed. 

Anywho. Jeg har også lavet en masse tæt-pakkede rejseguides – og der kommer hele tiden flere til, da jeg bruger næsten alle mine penge på at rejse. Er det ikke en rejse du er på jagt efter, og vil du bare slappe af på sofaen med en god serie, så anbefaler jeg jævnligt gode Netflix serier. Faktisk, så har jeg lavet den ultimative guide til Netflix, hvor jeg har anmeldt omkring 30 gode serier, så der er nok at gå i gang med.

Læs også: Okay, det her er det bedste hotel i Hamborg (smukt, japansk, perfekt)

Japanophile, EATER & dreamer

Velkommen til STONEMUSE som er mit lille hjørne af internettet. Jeg er vild med Japan men er ikke japansk, I’m working smarter not harder, og nårh ja, så er jeg vild med engelske gloser. Her kan du læse meget mere om mig og klik endelig rundt everywhere.

Hvem er Michelle Nielsen så?

Min Instagram biografi beskriver mig egentlig ret godt. Først og fremmest, så er jeg blogger. Jeg er også på Youtube en lille smule. Jeg elsker at nørde med video mediet og er så småt ved at lære at lave indhold på den måde. Generelt, så er jeg nok bare en nørd, som elsker at gå i detaljen med alle mulige underlige ting! Som der også står i min biografi, så er jeg japan-ophile fordi jeg elsker Japan. Intet mindre. Selvom jeg har besøgt landet to gange, senest for et par måneder siden, så arbejder jeg hårdt på at komme tilbage!

Jeg er kollegaløs og arbejder meget hjemmefra. Der er ingen kollegaer omkring mig og jeg bruger mange timer foran skærmen, alene, hver dag. Det er dog helt fint. Jeg elsker mit eget selskab og jeg er mest kreativ, når jeg lige er trådt ud af sengen og når håret er i en løs knold. Ingen dage er dog ens og andre dage er jeg på farten hele dagen. Det elsker jeg også.

Hvordan er det lige med annoncering?

For annoncering og blog-samarbejde på min blog, så skal du bare sende mig en mail på michelle.stonemuse@gmail.com. Skal du have fat i min agent, som hjælper med kommercielle samarbejder, så kan Maria fanges på maria@boomagency.dk. Kontakt mig også gerne for et pressekit, hvor der står meget mere om mig og lidt statistikker.

De vigtigste spørgsmål

Hvor bor du henne? 
Du kan finde mig i smilets by, Aarhus.

Hvordan tager du din kaffe? 
En americano med milk on the side, tak.

Hvorfor begyndte du at blogge?
Det er faktisk en ret kedelig historie. Jeg startede på TEKO i Herning, hvor jeg skulle pendle halvanden time hver vej, så jeg startede STONEMUSE for at dræbe tiden i toget hver dag. Jeg blev bidt af det, hardcore, og nu kunne jeg ikke forestille mig en hverdag uden min blog.

Hvor får du din kulør fra? 
Den har jeg fået af min filippinske mor.

Hvor er dine plakater fra?
Det har jeg faktisk skrevet om lige her: Min billedvæg + de 10 bedste steder at købe plakater og kunst (online & IRL).

Hvad er din livret?
Det er nemt for mig at svare på. Jeg elsker den ydmyge kartoffel og så laver jeg næsten kun asiatisk mad hjemme i køkkenet. Jo, kartoffel og asiatisk mad passer altså godt sammen!

Hvilken Myers-Briggs personlighedstype er du?
Jeg er hardcore INTP.

Læs mere eller gå til forsiden

Læs en artikel om mit samarbejde om Ávene her.
“Over 10.000 likes og en engagement-rate på 1.326 for Avène Danmark”

Læs mit interview med Smag Aarhus her.
“10 skarpe til Aarhus-bloggeren Stonemuse”

Læs en artikel om mit samarbejde med Smarteyes her.
“Smarteyes har indgået et samarbejde med den populære livsstilsblogger Stonemuse. Det har udmøntet sig i en brilleserie, som bl.a. byder på “Pæn på Instagram-brillen”

Tak fordi du læser med.

SUBSCRIBE

Tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her. No spam, I promise! 

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.