En introduktion til mit online univers – og hvad betyder STONEMUSE egentlig?

Hej med dig og velkommen til mit lille hjørne af nettet! Mit online univers! Jeg hedder egentlig Michelle Nielsen, men herinde, så kalder jeg mig selv for STONEMUSE. Eller. Det gør jeg så ikke men det hedder mit univers. Nu tænker du måske: “Jamen hvad betyder STONEMUSE”? og til det kan jeg kun sige, at det bare er to random ord, som jeg satte sammen en sen aften 2012.  Nu er det dog blevet synonymt med mig og alt hvad jeg gør på nettet.

Hvad er STONEMUSE?

STONEMUSE er først og fremmest en blog. Et opsamlingspunkt for alt hvad jeg laver online. Herinde finder du også STONEMUSE COLLECTS (COLLECTS, i daglig tale). På mine kanaler er der stor, stor fokus på det visuelle – men her er altid personligt og pakket med indhold, som du forhåbentlig kan tage og føle på, og selvfølgelig, tage med videre. Det kan både være i forhold til at finde den helt rigtige opskrift som både er billig (den er nok også fra det asiatiske køkken) og lige til at gå til.

Hashtag blessed

Det kan også være inspiration til at få den bedste og mest produktive start dagen eller det kan være et par råd omkring blogging og business. Selv, der har jeg levet af mine online foretagender i flere år – og jeg håber sådan, at du derude, kan blive inspireret til at gøre det samme, ved at læse med herinde! Hvis det er du som du drømmer om, naturligvis. Jeg har ingen uddannelse (det lå ikke lige i mine kort) og jeg synes, at det er så fedt, at jeg lever af at lave noget, som jeg elsker. Hashtag blessed. 

Jeg har også lavet en masse tæt-pakkede rejseguides og der kommer hele tiden flere til, da jeg bruger næsten alle mine penge på at rejse. Er det ikke en rejse du er på jagt efter, og vil du bare slappe af på sofaen med en god serie, så anbefaler jeg jævnligt gode Netflix serier. Faktisk, så har jeg lavet den ultimative guide til Netflix, hvor jeg har anmeldt omkring 30 gode serier, så der er nok at gå i gang med.

Læs også: Okay, det her er det bedste hotel i Hamborg (smukt, japansk, perfekt)

Hvem er Michelle Nielsen så?

Min Instagram biografi beskriver mig egentlig ret godt. Først og fremmest, så er jeg blogger. Jeg er også på Youtube og IGTV en lille smule. Jeg elsker at nørde med video mediet og er så småt ved at lære at lave indhold på den måde. Generelt, så er jeg nok bare en nørd, som elsker at gå i detaljen med alle mulige underlige ting! Som der også står i min biografi, så er jeg ‘japan-ophile‘ fordi jeg elsker Japan. Intet mindre. Selvom jeg har besøgt landet er par gange, senest for et par måneder siden, så arbejder jeg hårdt på at komme tilbage!

Jeg er kollegaløs og arbejder meget hjemmefra. Der er ingen kollegaer omkring mig og jeg bruger mange timer foran skærmen, alene, hver dag. Det er dog helt fint. Jeg elsker mit eget selskab og jeg er mest kreativ, når jeg lige er trådt ud af sengen og når håret er i en løs knold. Ingen dage er dog ens og andre dage er jeg på farten hele dagen. Det elsker jeg også.

Hvordan er det lige med annoncering?

For annoncering og blog-samarbejde på min blog, så skal du bare sende mig en mail på michelle.stonemuse@gmail.com. Skal du have fat i min agent, som hjælper med kommercielle samarbejder, så kan Maria fanges på stephanie@boomagency.dk. Kontakt mig også gerne for et pressekit, hvor der står meget mere om mig og lidt statistikker.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.