En hyggelig bryllupsgave idé (eller indflytter gave til typen som er lidt extra)

En sjov lille bryllupsgave idé Det er fandme extra at have øl i køleskabet, som er prydet med sit eget hashtag (#stonemusehome) men ikke desto mindre, så er jeg vild med det – og det er en ret god conversation starter, hvis jeg selv skal sige det. Her på det seneste, så har jeg (vi) haft mange gæster på besøg i vores forholdsvis nye bolig og øllen, som jeg selv har lavet og designet etiketten på, har hele tiden stået klar på bordet.

En unik bryllupsgave

Den smukke øl har jeg lavet hos Craftedby. Hvis I endnu ikke er stødt på dem endnu, så er det et ret nyt koncept, som gør det muligt at brygge sin helt egen øl (altså smag, farve, styrke, osv.) og så kan man også designe sin egen etiket til sin øl. Hvis man har brug for en lidt kortere leveringstid, så kan man også bestille nogle af ‘brygmesterens favoritter’ som allerede er brygget – og så nøjes med at designe etiketten. Det er verdens sejeste koncept og jeg brugte en krig på at lave min egen etiket (man er vel emballage nørd) men jeg er blevet så glad for resultatet, så det er time well spent!

Læs også: Maling af billedvæg – den fineste vægfarve (som er perfekt til en stor billedvæg)

bryllupsgave

Mig når Stinna skal tage billeder af mig og jeg er SULTEN

bryllupsgave

… og tørstig

En sjov, lille gimmick på bordet

Hele processen var nem og Craftedby’s hjemmeside er super intuitiv, så det er nemt at brygge og designe. Man får også et overblik over hvordan og hvornår man vil modtage sine øl. Tjek dem ud, leg med etiketten og husk dem næste gang, du skal holde et arrangement af en art. Du kan selvfølgelig også bare bestille, hvis du er lidt extra.

Okay, nu til maden, som mine veninder og jeg biksede sammen forleden. Fordi vi har haft så mange gæster på besøg de seneste mange uger, så bød jeg på alt godt på køleskabet (orkede ikke lige forberede det store inden de ankom) og sammen fik vi bikset alt det her sammen. Mums!

Læs også: De 7 bedste true crime podcasts (der er så meget mere end SERIAL derude)

bryllupsgave

bryllupsgave

Brød, masser af svampe og SMØR. Mums!Halloumi, altid halloumi

Bryllupsgave idé

Her til sidst, så ville jeg lige tippe om min anden ordre, som jeg også lavede hos Craftedby. Andreas og jeg skulle nemlig til bryllup for et par weekender siden og del af vores gave var et par kasser øl. De var med brudeparrets bryllupsdag, som de kunne nyde efter brylluppet og huske tilbage på en skøn dag og aften. De blev taget godt imod og blev allerede smagt på et par dage efter brylluppet. Så cute og hyggeligt!

Læs også: Sådan kan du tage bedre billeder + mine 5 tips til et flottere Instagram feed

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.