Drik kaffe i en gammel airstreamer – en rejseguide til Tokyo

Godmorgen derude! I dag, ville jeg egentligt ha’ tippet jer om det nyeste afsnit af Coffee and Kale, men det spillede ikke lige, så udgivelse måtte jeg rykke til senere og dermed også indlægget dertil! Heldigvis havde jeg det her indlæg i kladderne, som jeg kunne udgive.

Jeg er begyndt at få virkeligt mange spørgsmål om Tokyo, både herinde men også på mail og i private beskeder på instagram, og til jer der overvejer at tage til Tokyo (som jeg synes I skal) så vil jeg bare lige sige, at jeg er ved at strikke en kæmpe guide sammen. Der kommer jeg både ind på hvad vi har betalt i alt, hvor vi boede og ikke mindst, hvor man skal spise – men først – et instagram-venligt kaffe tip fra min absolutte yndlingsby:


Se lige hvor flot. The Airstream Garden serverer god kaffe i verdens pæneste omgivelser og så kan man bare mærke at fyren bag disken har styr på det med kaffe! Man kan også få frokost i airstreameren (spørg mig ikke hvordan de får plads til det) men det så også helt vildt lækkert ud.

Det føltes som om, at vi gik ret længe for at finde denne smukke airstreamer, som jeg havde set på instagram, men i realiteten så tror jeg bare, at jeg havde ondt i fødderne efter endnu en dag på farten. Området er så smukt (så det er gåturen værd) og blot et par meter længere henne ligger seje Café Kitsune, så det er bare med at udforske området – og drikke masser af god kaffe.

Læs også: En guide til Tokyo – intim og frisk frokost på Tsukiji fiskemarked


Kaffe og selfie stick fordi… Tokyo.

Helt klart et besøg værd!

Navn: The AIRSTREAM GARDEN
Adresse: 4-13-8 Jingumae, Shibuya-ku, Tokyo
Metro station: Omote-sando

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.