Kaffe i Tokyo – drik kaffe i en gammel og sej airstreamer (rejseguide til Tokyo)

Få god kaffe i Tokyo lige her. Jeg er begyndt at få virkelig mange spørgsmål om Tokyo, både herinde men også på mail og i private beskeder på instagram, og til jer der overvejer at tage til Tokyo (som jeg synes I skal) så vil jeg bare lige sige, at jeg er ved at strikke en kæmpe guide sammen.

Kaffe i Tokyo

Der kommer jeg både ind på hvad vi har betalt i alt, hvor vi boede og ikke mindst, hvor man skal spise – men først – et instagram-venligt kaffe tip fra min absolutte yndlings-by. Åh, Tokyo er det sejeste sted vi nogensinde har besøgt og jeg håber at du, som læser med derude, kommer afsted. Wow! Her er fedt!

Læs også: Så smuk feriebolig med AirBnb(hvis du skal til LA så læs med her)


Kaffe i Tokyo

Se lige hvor flot. The Airstream Garden serverer god kaffe i verdens pæneste omgivelser og så kan man bare mærke at fyren bag disken har styr på det med kaffe! Man kan også få frokost i airstreameren (spørg mig ikke hvordan de får plads til det) men det så også helt vildt lækkert ud.

Det føltes som om, at vi gik ret længe for at finde denne smukke airstreamer, som jeg havde set på instagram, men i realiteten så tror jeg bare, at jeg havde ondt i fødderne efter endnu en dag på farten. Området er så smukt (så det er gåturen værd) og blot et par meter længere henne ligger seje Café Kitsune, så det er bare med at udforske området – og drikke masser af god kaffe.

Læs også: 10 gode restauranter i Tokyo (en stor rejse- og spiseguide til Tokyo)


Kaffe og selfie stick fordi… Tokyo.

Navn: The AIRSTREAM GARDEN
Adresse: 4-13-8 Jingumae, Shibuya-ku, Tokyo
Metro station: Omote-sando

Vi skal så meget tilbage! Andreas og jeg er så vilde med Japan og vil du også afsted. Eller vil du blot lære lidt mere om landet, så læs med her:

10 gode restauranter i Tokyo (en stor rejse- og spiseguide til Tokyo)

Her skal du drikke god kaffe i Tokyo (og kigge på hipsters)

Virkelig intim og frisk frokost på Tsukiji fiskemarked (en Tokyo anbefaling)

10 ting du skal vide om Japan (inden du ankommer til landet)

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.