3 steder man kan spise ‘vestlig’ og god morgenmad i Tokyo

Leder du efter god morgenmad i Tokyo, så se med her! Selvom jeg er vild med japansk mad, så får man sommetider bare lyst til ‘mad man kender’ og det er især om morgenen, for mit vedkommende. Miso, fisk og ris spiser jeg gerne om morgenen (man er vel asiat) men ikke hver dag.

Det er faktisk mit indtryk, at japanere ikke spiser morgenmad ude i byen og når de gør, så er det suppe, ris og noget kød. Der kommer først gang i byen omkring klokken 10 eller 11-tiden, så noget kunne tyde på at morgenmad ikke er noget de spiser ude! Heldigvis fandt Andreas og jeg nogle fantastiske steder at spise morgenmad. De ligger alle omkring Shinjuku, hvor vi boede, så det var en skøn lille morgengåtur hen til vores morgenmad. Se med:

Læs mere: En guide til Tokyo – drik kaffe i en oldschool (og insta-venlig) airstreamer

Dean & Deluca

Det verdenskendte Dean & Deluca finder man flere steder i Tokyo og er helt sikkert et besøg værd, hvis man har lyst til noget lækkert brød og en god kop kaffe. Priserne kan alle være med på og har så de nogle fantastiske frokost-salater, hvis man ikke lige er i humør til ramen eller sushi en dag.

Adresse: Lumine2-1F 3-38-2 Shinjuku, Shinjuku-ku
Metro station: Shinjuku

Gontran Cherrier

Det her sted spottede vi lige da vi ankom til Tokyo, da Shinjuku stationen (hvor Gontran Cherrier ligger) er det første sted man kommer hen, hvis man har taget toget fra lufthavnen og ind til Tokyo. Vi endte med at tilbringe rigtigt mange morgener her, da de havde de bedste croissanter, den vildeste quiche lorraine og god kaffe. Man kan sidde øverst og kigge udover travle Shinjuku imens man spiser og dét er altså bare skønt.

Adresse: 2-2-1 Yoyogi, Shinjuku Southern Terrace
Metro station: Shinjuku

Le pain quotidien

Le pain quotidien findes i mange storbyer og Tokyo var naturligvis ingen undtagelse. Det var en virkeligt hyggelig cafe og maden var ganske fantastisk, så Le pain quotidien skal man helt sikkert ikke misse hvis man er i brunch humør! Lige da vi ankom til Opera City Tower (hvori det ligger) var der helt dødt og vi var sikre på, at vi var gået helt, helt forkert, men det var simpelthen fordi, at vi allerede troppede op ved 9-tiden og folk begynder som sagt først, at bruge byen ved 11-tiden.

Adresse: 1F Tokyo Opera City Tower, Nishi Shinjuku, Shinjuku-ku
Metro: der lå umiddelbart ikke en i nærheden, men er du frisk på at gå et lille kvarters tid, så er den nærmeste nok ‘nishi-shinjuku’ stationen

Interesseret i mere om Tokyo? Så kan du læse om at spise sushi på Tsukiji fiskemarked, du kan læse om at drikke kaffe på en smuk (og instagram-venlig café), du kan læse endnu mere om kaffe men denne gang er det i en god, gammeldags airstreamer midt i Tokyo eller blot se et postkort fra byen.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.