God morgenmad i Tokyo – 3 steder man kan spise ‘vestlig’ morgenmad i Tokyo

God morgenmad i Tokyo. Leder du efter god morgenmad i Tokyo, så se med her! Selvom jeg er vild med japansk mad, så får man sommetider bare lyst til ‘mad man kender’ og det er især om morgenen, for mit vedkommende. Miso, fisk og ris spiser jeg gerne om morgenen (man er vel asiat) men ikke hver dag.

God morgenmad i Tokyo

Det er faktisk mit indtryk, at japanere ikke spiser morgenmad ude i byen og når de gør, så er det suppe, ris og noget kød. Der kommer først gang i byen omkring klokken 10 eller 11-tiden, så noget kunne tyde på at morgenmad ikke er noget de spiser ude! Heldigvis fandt Andreas og jeg nogle fantastiske steder at spise morgenmad. De ligger alle omkring Shinjuku, hvor vi boede, så det var en skøn lille morgengåtur hen til vores morgenmad. Se med:

Læs mere: 10 gode restauranter i Tokyo (en stor rejse- og spiseguide til Tokyo)

God morgenmad i TokyoGod morgenmad i TokyoGod morgenmad i TokyoGod morgenmad i TokyoDean & Deluca

Lumine2-1F 3-38-2 Shinjuku, Shinjuku-ku

Det verdenskendte Dean & Deluca finder man flere steder i Tokyo og er helt sikkert et besøg værd, hvis man har lyst til noget lækkert brød og en god kop kaffe. Priserne kan alle være med på og har så de nogle fantastiske frokost-salater, hvis man ikke lige er i humør til ramen eller sushi en dag.

Metro station:

Shinjuku

Læs også:

Gontran Cherrier

2-2-1 Yoyogi, Shinjuku Southern Terrace

Det her sted spottede vi lige da vi ankom til Tokyo, da Shinjuku stationen (hvor Gontran Cherrier ligger) er det første sted man kommer hen, hvis man har taget toget fra lufthavnen og ind til Tokyo. Vi endte med at tilbringe rigtigt mange morgener her, da de havde de bedste croissanter, den vildeste quiche lorraine og god kaffe. Man kan sidde øverst og kigge udover travle Shinjuku imens man spiser og dét er altså bare skønt.

Metro station:

Shinjuku

Læs også:

Le pain quotidien

1F Tokyo Opera City Tower, Nishi Shinjuku, Shinjuku-ku

Le pain quotidien findes i mange storbyer og Tokyo var naturligvis ingen undtagelse. Det var en virkeligt hyggelig cafe og maden var ganske fantastisk, så Le pain quotidien skal man helt sikkert ikke misse hvis man er i brunch humør! Lige da vi ankom til Opera City Tower (hvori det ligger) var der helt dødt og vi var sikre på, at vi var gået helt, helt forkert, men det var simpelthen fordi, at vi allerede troppede op ved 9-tiden og folk begynder som sagt først, at bruge byen ved 11-tiden.

Metro station:

Der lå umiddelbart ikke en i nærheden, men er du frisk på at gå et lille kvarters tid, så er den nærmeste nok ‘nishi-shinjuku’ stationen

Hermed mit bud på god morgenmad i TokyoInteresseret i mere om Tokyo?

10 gode restauranter i Tokyo (en stor rejse- og spiseguide til Tokyo)

Her skal du drikke god kaffe i Tokyo (og kigge på hipsters)

Virkelig intim og frisk frokost på Tsukiji fiskemarked (en Tokyo anbefaling)

10 ting du skal vide om Japan (inden du ankommer til landet)

Kaffe i Tokyo – drik kaffe i en gammel og sej airstreamer (rejseguide til Tokyo)

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.