EN GUIDE TIL BRYN – SÅDAN GØR DU OG DE HER PRODUKTER SKAL DU BRUGE – STONEMUSE

EN GUIDE TIL BRYN – SÅDAN GØR DU OG DE HER PRODUKTER SKAL DU BRUGE

Full disclosure! Jeg er ved at vokse mine øjenbryn ud (hedder det egentligt det eller hedder det noget med at gro dem ud? Måske?) og derfor er de ikke så knivskarpe, som jeg gerne ville have dem, men de er godt på vej!

Anywho, da jeg var i New York, havde jeg en lille session med Maybelline’s Key Make-up artist, Marie Thomsen, og hun gav mig nogle tips til hvordan man lavede de perfekte øjenbryn, og hun også ind på hvilke produkter der er gode at bruge til lige netop dette, i samme omgang. Mine øjenbryn er simpelthen blevet noget så pæne, så jeg tænkte, at jeg ville dele hendes tips med jer, denne højhellige søndag. Læs med:


1. Start med at rede dine bryn igennem.

Det virker meget simpelt, gør det ikke? Og jo, det er et simpelt lille trick, men alligevel gjorde jeg det aldrig inden, at jeg begyndte at komme farve på mine bryn. Ved at rede brynene igennem først, får man hårene på plads inden man begynder at korrigere med farven. Det gør det egentligt bare nemmere at se hvor man skal fylde ud.

2. Brug en trekantet pensel til at farve op med

Brug den mørkeste farve i ‘Browdrama Pro’ paletten og brug den trekantede pensel at påføre brynfarven på dine bryn, i korte, små bevægelser. Børst gerne opad. Sørg for at følge brynenes naturlige form og sørg for at fylde alle huller ud med farven. Red evt. brynene igen, hvis de mangler.

I ‘Browdrama Pro’ paletten fra Maybelline, følger der forresten både en børste og en trekantet pensel med, så det er ikke noget man skal ud og investere i, ved siden af.

3. Slut af med en fiber filler

Verdens allerbedste produkt, som jeg allerede har tømt én flaske med, efter at jeg kom hjem fra Helsinki. Det var der, at jeg prøvede den første gang og den er simpelthen så god! Den sætter hårene ‘fast’ og farver på samme tid, så du er helt sikker på, at hårene sidder hvor de skal hele dagen.

4. Og voila!

Det kan virke omstændeligt at gøre alt dette ‘bare for bryn’ men ligeså snart teknikken sidder i fingrene, så går det hurtigt alligevel. Øjenbryn rammer bare øjnene ind på en helt anden måde, så hvis I ikke har forsøgt jer med fyldige bryn, så synes jeg altså I skal!

Og hej fra Totoro. Hvis I undrer jer over, hvorfor jeg hele tiden flasher den lille bamse basse, så er det altså fordi at 1) han er sød og 2) fordi, at jeg bruger ham som make-up pung, så han er altså altid i nærheden, når jeg snakker om make-up.

Nogle fotos er taget af Lasse Bak Mejlvang.
Udgivet i samarbejde med Maybelline.

Michelle (STONE MUSE)

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

6 Comments
  1. Pæne bryn er simpelthen sååå vigtigt, da det kan gøre så meget godt (og skidt…) ved ens ansigt.
    Er i øvrigt vild med, at Totoro er med overalt, haha! :)

    1. Ja, det kan gøre meget skidt også! Når jeg kigger et par år tilbage i arkiverne, så kan jeg ikke forstå hvad pokker jeg gjorde med mine bryn ;)

      Totoro er jo alt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.