EN DISKUSSION – ER DER TING MAN IKKE SIGER (ELLER VISER) PÅ SOCIALE MEDIER?

Godmorgen! Har I haft en skøn weekend? Jeg har været på detox denne weekend, på alle tænkelige måder, men det skal jeg nok komme ind på i et andet indlæg. Jeg tænker, at jeg vil komme ind på det i morgen, men først, der vil jeg dele ugens podcast episode med jer!

I dag, taler vi om sociale medier (surprise, ikke?) og om hvad man bare ikke viser eller taler om på sine kanaler. Vi tog en ret spontan snak denne gang, så jeg kan godt blive lidt irriteret over at mine svar ikke er så velovervejede, som jeg gerne så de var, men hul i det. Det er et kort afsnit denne gang, men jeg håber, at I vil lytte med lige her:

Til sidst, vil jeg bare gerne takke jer for at lytte med. Vi har haft mange afspilninger, især her de seneste to afsnit, og det gør mig så ufatteligt glad. Tusind tak, fordi at I gider at lytte med på vores lille podcast om blogging og sociale medier. I er for nice!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
 1. Meget interessant emne at tage op. Og især det med fx pels og kød, kan jeg virkelig godt sætte mig ind i. Jeg tænker også tit over hvad jeg lægger op, hvis det er mad med kød i. For jeg orker ikke balladen med mine veganske venner, som jeg ved vil kommentere det jeg poster. Personligt er jeg ligeglad om man spiser kød eller kun grøntsager, men jeg synes bare man skal koncentrere sig om sit eget liv – og ikke prøve at belære alle andre, der ikke tænker som en selv. Hvilket jeg desværre synes at mange veganere har lidt svært ved (ikke alle, selvfølgelig!)
  Men jeg er glad for at jeg ikke er helt alene om disse tanker.

  Og det er meget sjovt med Danica’s uber eksempel, for den oplever vi også tit herhjemme. Min kæreste kører tit med uber, og han skal virkelig passe på hvem han siger det til, for folk kan have nogle meget kraftige holdninger engang imellem.

  http://kaffeogkjoler.dk/

  1. Nemlig! Jeg er så glad for at du kan relatere, var faktisk en smule nervøs for at udgive denne gang :)
   Og ja, veganere har virkeligt fået et dårligt ry efterhånden for er meget larmende på sociale medier!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.