En dag i Aarhus – her skal du spise brunch og en miniguide til godsbanen – STONEMUSE

En dag i Aarhus – her skal du spise brunch og en miniguide til godsbanen

Hey, hey, hey, vidste I godt, at jeg deler artikler og indlæg ovre på på Ny i Byen, mindst én gang om måneden? Derinde kan man f.eks. finde artikler som ‘de bedste læsespots i Aarhus‘ eller en god artikel om ‘gratis glæder i Aarhus‘, så som I måske kan fornemme, så er de rigtigt brugbare hvis man lige er flyttet til Aarhus, eller hvis man bare mangler inspiration til byen. Mine artikler og guides derinde er selvfølgelig de bedste, men andre har helt sikkert skrevet nogle stykker, som jeg selv kunne bruge.

 

Indtil videre, har jeg selvfølgelig skrevet lidt om mad. Jeg har skrevet en mini-guide skøn, skøn brunch i Aarhus og så har jeg også lavet en mini-guide til Godsbanen. Der er et væld af muligheder på Godsbanen, og en virkeligt god weekendbrunch, og så er det bare et område, hvor man hele tiden opdager noget nyt! Jeg har boet ved siden af Godsbanen i mange år, men det er først nu, at jeg har fået øjnene op for dets potentiale – og nu tager jeg et smut forbi, så ofte som muligt.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED.

Hi, I’m Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you’ll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

6 Comments
  1. Hvilket kamera har du anvendt i dit nyeste indlæg om spisesteder i Aarhus? Kunne ikke finde kommentarfeltet på det indlæg?? :D

    1. He he, nej, der er mit kommentarfelt forsvundet. Spørg mig ikke hvorfor! ;)
      Det er med et Sony alpha 5000 med en 50 objektiv :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.