Ebay tips #1

Ebay-tips-1-stonemuseBlack chain bag here, Kale sweat here, Grey motor bag here, Turtleneck here

I 2012 startede jeg med at poste disse eBay tips, som var ret populære (jeg ved ikke om nogen af jer måske kan kan huske det?) men jeg stoppede efter et halvt års tid, da det var lidt for tidskrævende og så er collager heller ikke så meget min stil. Nu tænkte jeg dog at det var på tide med en lille revival, dog med lidt færre tips ad gangen, og jeg synes selv at jeg har fundet nogle ret gode sager. Jeg har som sagt allerede klikket trøjen og den sorte taske hjem – men jeg overvejer også at klikke den grå taske hjem. Vi får se!

Thanks for stopping by. Remember to
Follow me on Bloglovin’, like on Facebook and stalk on Instagram
This post might contain adlinks

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

8 Comments
  1. Ved du om der evt. vil komme told på hvis man køber den lysegrå taske? :)
    Kan se at den kommer fra Korea.

    1. Ja den er lige over grænsen, så der kommer måske told på hvis den bliver fanget :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.