Ebay tip: velour taske

Hurtigt hej fra vores lille, hyggelige lejlighed i Budapest. Vi har sovet dejligt længe (noget vi ikke gør i hverdagen og slet ikke på storbyferier) så vi er godt friske og klar til at spise frokost. Tror det bliver Vapiano i dag og jeg glæder mig!

Ville bare lige checke ind og vise jer denne taske som dumpede ind ad døren i fredags, inden vi rejste hertil. Den var meget flottere end forventet, så jeg har selvfølgelig pakket den med på turen her.

Find den her i en masse farver og husk at følge med på både instagram, snap og… Her på bloggen, hvor der kommer en masse gode indlæg i løbet af næste uge. En video med Stinna? Ja, det sker og det sker på tirsdag.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

7 Comments
  1. Ihh hvor er den fin! Den vil jeg mere gerne se i action <3
    Kan den kun bruges som cross body eller kan den også bruge som kort (under skulderen)?

    1. Den kan bruges, som begge dele.
      Jeg har taget den med til Buda, så hold øje med insta :)

  2. Det er vel ikke sådan, at du har fundet den hos en anden forhandler i mellemtiden? Jeg er en kegle, hvad angår eBay, og jeg kan ikke selv finde den :(

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.