Ebay tip | sådan gør du din kaffe (ekstra) instagram venlig

Så er det næsten den tid på året. Vinter, jul, hygge og alt det der! På eBay sidste år, der fandt jeg disse små covers, som man kommer over sin kaffe og drysser pulver henover for at skabe et mønster. I pakken følger der hele 16 forskellige motiver og den lille dåse, som bruges til at drysse pulveret over, med. Der er så mange fine at vælge imellem, mange af dem er ret efterårs- og juleagtige, og jeg synes, at de er ret perfekte til kolde aftener indenfor. Sættet koster nærmest ingenting og betyder at leveringstiden er ret lang – men jeg tipper om dem allerede nu – og så skulle I have dem om en to ugers tid. Cute, cute, cute.

I dag, der har jeg en RØVFULD møder i København, så jeg har taget den tidlige bus til hovedstaden. Jeg tror, at efterårsferien er skyld i, at der ikke er plads i toget, men fint nok, jeg sover egentligt bedre i en bus. Godmorgen og godnat. En 3 timers lur venter forude!

Indlægget indeholder affiliate

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.