Ebay tip: mirrored sunglasses

Solbriller-med-spejl-3-soelvSolbriller-med-spejl-4-soelvSolbriller-med-spejl-2-soelvSolbriller-med-spejl-1-soelvMirrored sunglasses here

Jeg har rocket disse solbriller i godt en uge nu og jeg tænkte, at det vist var på tide at jeg viste dem til jer – de er nemlig ret seje og så kan man lure folk på gaden uden at de rigtigt kan se hvor man kigger hen. De er faktisk også gode til at skjule tømmermænd og så fungerer de som spejl, hvis du ikke lige har sådan et med i tasken, såeh.. som I nok kan høre, så er der kun fordele ved disse. Find solbrillerne (i flere forskellige farver) lige her.

Thanks for stopping by. Remember to
Follow me on Bloglovin’, like on Facebook and stalk on Instagram
This post might contain adlinks

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.