Ebay tip: icecream cover

Hold kæft Ella og jeg havde en fest over det her i går. Hun var på besøg hos mig og da vi gik ind mod byen for at kigge lidt udsalg, så tjekkede jeg hurtigt min postkasse og om ikke at denne flotte sag lå i den! Jeg havde glemt alt om, at jeg faktisk havde bestilt den hjem for en lille uges tid siden og tog den selvfølgelig på telefonen med det samme. Den er jo så sjov og vi har taget lidt for mange billeder med den….. Og Ella kom måske ikke, måske også til at slikke på den et par gange.

Find den til både Iphone 5 og 6 lige her, i en masse forskellige designs. Selv synes jeg at isen er sødest men det kan I jo selv bedømme. Happy shopping!

Indeholder affiliate

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.