Ebay tip: gør din kaffe instagram venlig

Instagramvenlig_kaffeInstagramvenlig_kaffe_4 Instagramvenlig_kaffe_3 Instagramvenlig_kaffe_2

eBay til næsten ingen penge, fandt jeg disse små covers, som man kommer over sin kaffe og drysser pulver henover for at skabe et mønster. I pakken følger der hele 16 forskellige motiver og den lille dåse, som bruges til at drysse pulveret over, med. Der er så mange fine at vælge imellem.

Sættet koster seriøst ingenting (27 kr. inkl. fragt) og leveringstiden var ca. 2 uger, så man kan stadig nå at klikke det hjem til jul eller til julehygge inden juleaften. Det er så smart og så fint og jeg er rimeligt meget oppe at køre over det her! Nu vil jeg køre mod grænsen for at tage på juletur med Andreas (give me those churros) og vi snakkes ved i morgen. Auf Wiedersehen!

Indeholder affiliate

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.