Ebay tip: folie balloner til fest

Michelle-nielsen-stonemuse-folie-ballonerMichelle-nielsen-stonemuse-folie-balloner-til-fest-3Michelle-nielsen-stonemuse-folie-balloner-til-festMichelle-nielsen-stonemuse-folie-balloner-til-fest-4Folie balloner her, her og her

Det der med timing, ikke? Jeg havde for en måneds tid tiden klikket disse folie balloner hjem fra eBay, så jeg kunne have dem med til min søde veninde, Julie’s fødselsdag i går men.. jeg blev syg fredag og nu ligger de bare hjemme i min skuffe. Jeg fik dog lige pustet nogle af dem op mens jeg lå hjemme og havde lidt ondt af mig selv – og så kunne jeg jo passende lige vise dem frem herinde! Er de ikke søde?

Mine er ret små (men til gengæld har jeg købt over 20 styk), så husk at tjekke størrelserne på de forskellige balloner inden I klikker dem hjem.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

6 Comments
  1. Elsker eBayfund! Blogger selv hver dag om nye, spændende fund. Måske ikke lige i din boldgade lige nu…. Men snart?
    Baby- og børnefund :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.