Ebay tip: cookie skillet

Memphis-roadhouse-aarhusCookie-skillet
Cookie-skillet-2Memphis-roadhouse-aarhus-3
Cookie skillet

Hos Memphis Roadhouse, som er et af mine favorit steder i byen, får man selvfølgelig serveret sine cookies i en lille, varm pande – og jeg elsker det. Faktisk kan man også købe disse små pander nede i restauranten (jeg skal forbi efter to) men bor man ikke lige tæt på, så har jeg fundet et alternativ på Ebay.

De kan købes lige her og er fra USA. Der er dog ikke told på den, pga. den lave pris, så den kan man sagtens bestille. Er I forresten nogensinde i tvivl om der skal told og gebyrer på jeres varer udenfor EU, så kan man bruge Toldberegneren. Let’s make some cookies!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

5 Comments
  1. Hey Michelle,
    Er også ret vild med Memphis Roadhouse (bor også selv i Århus). Ved du hvad du må slippe for en pande hos dem? Og hvad de måler i cm? Ser nemlig perfekte ud til at komme direkte i ovn, til fx omelet :-)

    1. Uh, det ved jeg ikke helt. Mener det er omkring en halvtredser? Lad mig lige vende tilbage til dig i morgen. Jeg kigger nemlig ned efter dem i morgen, så kan lige skrive tilbage til dig herinde.

      Håber der er åbent om formiddagen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.