Ebay scoop – 4 billige solbriller til sommerferien

Så er jeg tilbage på min pind efter en fantastisk tur til Los Angeles! Jeg havde planlagt indlæg til alle dage på turen og da jeg kom igen (sent mandag aften) så havde jeg nogle helt vildt pakkede dage med video skydning og overfyldt indbakke –  men i dag, fredag, der havde jeg endeligt tid til at komme tilbage til mit online univers – men det har simpelthen været meget sværere at komme i gang end jeg lige troede! Nu er jeg dog tilbage med ny energi, et helt nyt blogdesign (jeg kan ikke lade være med at rode med det, når jeg har været ude og rejse, I ved, inspiration og alt det der) og så har jeg bare en masse skønne indlæg i ærmet også. Et par rejseguides til Los Angeles, en hulens masse nyheder – og her – et par seje eBay scoops!

Det er simpelthen så typisk. Jeg bestilte de her solbriller i god tid, troede jeg, inden vi rejse til Los Angeles, men selvfølgelig så dukkede de ikke op inden afrejse – og derfor lå der 4 par (ej, okay, 3, det sorte par nåede at dukke op) i min postkasse og ventede. Så husk at være ude i god tid!

Læs også: Vores ‘boathouse’ i Los Angeles – et sted man KUN kan finde gennem AirBnb

Reklamelink: Hjerteformede solbriller

Reklamelink: Grønne solbriller (flere farver)

Reklamelinks: Andreas og jeg kalder de her for hurtigbrillerne

Reklamelink: Gule solbriller (flere farver)

Kan I huske, at lavede sindsygt mange af de her indlæg i ‘gamle’ dage? Jeg tjekkede lige arkiverne og det var altså tilbage i 2012 at jeg skrev alle de indlæg. Det er da helt vildt hvor hurtigt tiden går!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

8 Comments
  1. Halløj! Vil bare lige sige,at jeg gennem tiden har set nogle forskellige af dine blogdesigns og jeg er simpelthen SÅ fan af det du har nu. Det er så godt og overskueligt, og lav for guds skyd ikke for meget om på opbygningen :D Peace out

    1. Du gav mig lige det største smil på læben, Sabina! Jeg synes også, at det er rigtigt RIGTIGT godt herinde nu. Må gemme din kommentar og tage den frem næste gang jeg overvejer at lave om igen!

      Peace out ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.