Ebay scoop – de populære og billige sommernet

Jeg har modtaget sindssygt mange spørgsmål om det her net på instagram – og det forstår jeg godt – for det er nemlig så smukt. Mit (eller mine net er det faktisk) er fra eBay og de er ganske, ganske fine i kvaliteten, så man kan sagtens klikke dem hjem.

Leveringstiden er ret lang (mine var tre uger om at komme) men til gengæld, så koster de ikke mere end 12 kr. inkl. fragt, så det er da værd at tage med! Jeg kunne ikke lade være og har købt dem i 3 farver – hvid, sort og gul – og nu er jeg på jagt efter et i lyserød. Jeg skal nok give lyd herinde hvis jeg finder sådan et og nu vil jeg introducere jer for verdens pæneste net!

Læs også: Ebay scoop – 4 billige solbriller til sommerferien

Reklamelink: Hvidt sommernet

Reklamelink: Sort sommernet

Reklamelink: Gult sommernet

De fine sommernet bliver ikke taget i tolden, da prisen er så lav som den er, så det skal I ikke tænke på. Jeg er forresten ved at lave en shoppeguide til eBay, så hvis I har nogle spørgsmål til hvordan man bruger det, så skriv dem endeligt nedenfor.

Hav en skøn uge!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

13 Comments
 1. Uh, det lyder godt med en shoppeguide! Jeg er en af dem der aldrig har handlet på ebay, så kunne helt sikkert godt bruge noget hjælp til at komme i gang :)

 2. Yes! Tusind tak.
  Bestilte med det samme. De er SÅ fine :-))
  tog det lang tid før du modtog dit?

 3. Hvor er de fine! Har lige bestilt to, og jeg glæder mig dæleme til at tage dem med ud at rejse og fylde dem med frugt fra markedet. Tak for tippet, Michelle! Og superfine billeder som altid :)

 4. Sikke et godt tip, har allerede bestilt et par stykker hjem!
  – Hvordan er længden på stropperne, er de okay? de ser kortere ud end de andre jeg har set på nettet :)

 5. Jeg har lige modtaget to af dem, som jeg bestilte via dit link – og de er sindssygt små. Havde et i forvejen, som jeg havde købt i Søstrene grene – men de her er endnu mindre. Øv. Synes nemlig dine ser forholdsvis store ud :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.