Du bliver nødt til at prøve denne selvbruner

Vita Liberata selvbruner, Vita Liberata handske

Jeg har lavet ret mange indlæg denne uge, også flere gange om dagen, men jeg har simpelthen bare haft meget, som jeg gerne ville dele med jer. Her er et kort men virkeligt brugbart indlæg; nemlig verdens bedste selvbruner.

Det er noget af en påstand at komme med, men, jeg har seriøst prøvet alle mærker og alle typer af selvbrunere på markedet og det her er virkeligt den bedste. Den fedter ikke (vigtigt), farven er blålig og ikke gul (endnu mere vigtigt) og så er det nemt at få et godt resultat når man bruger påføringshandsken. Prøv den!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.