”Jeg har prøvet alt… og det her er altså den bedste selvbruner på markedet”

I går, fik jeg en kommentar angående min brune kulør og mange, mange tak for det! Det var første gang, at jeg luftede stængerne og jeg havde kun lige taget et enkelt lag selvbruner på, dagen før billederne blev taget, så man må sige, at det er et par gode selvbrunere som jeg har fået fingrene i!

 

Som jeg har skrevet om tidligere, så bruger jeg (og de fleste af mine veninder, som jeg har fået hooked) denne selvbruner mousse fra Vita Liberata, da det vitterligt er den bedste på markedet og for at gentage mig selv, så ved jeg at… “det er noget af en påstand at komme med, det ved jeg godt, men jeg har seriøst prøvet alle mærker og alle typer af selvbrunere på markedet og det her er vitterligt den bedste. Denne selvbruner fra Vita Liberata fedter ikke (vigtigt), farven er blålig og ikke gul (endnu mere vigtigt) og så er det nemt at få et godt resultat når man bruger påføringshandsken. Prøv den!”

 

Læs også: Sådan får du ‘boss lashes’ hver eneste gang + 5 tips til endnu smukkere vipper

Det er altså stadig den fra Vita Liberata, som er min ultimative favorit når det kommer til selvbrunere, men på benene er jeg begyndt at bruge denne selvbruner lotion fra Matas. Det er for at spare på de lidt dyrere dråber fra Vita Liberata og fordi, at det faktisk er ret nemt at styre fordelingen på benene, så derfor kan det godt svare sig at gå efter et billigere alternativ der. Selvbruneren fra Vita Liberata er duftfri, imens den fra Matas dufter lidt mere ‘selvbruner’ agtig. Det er dog okay på benene, synes jeg.

 

Blot et lille tip herfra!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
 1. Okay, ved ikke om jeg er den eneste med dette kiksede problem, men kan aldrig få det til at se pænt ud når jeg bruger selvbruner på fødderne! Benene er no problem, men mine fødder har både svært ved at tage imod farven og jeg får ofte grimme plamager på tæerne, selvom jeg forsøger at smøre det helt ud. Så lige nu går jeg rundt med pæne brune ben og grimme halvplettede fødder.

  Nogle gode råd??? :D

  1. Tror næppe du er den eneste! Min erfaring er at man får ‘pletter’ hvis man ikke har givet sin hud en ordenligt skrub inden man smører sig ind. Alle ‘døde’ hudceller skal væk for at få en ensartet farve :)

   Husker du at skrubbe? Det er faktisk især på fødderne det kan være værst, da cellerne ikke bliver ‘slidt af’ naturligt der. Ellers sørger jeg kun for at smøre på øverst på fødderne, altså der hvor solen ville ramme, så det er ikke hele foden der får en tur.

   Phew, langt svar, men jeg håber det giver mening ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.