Du bliver altså nødt til at prøve denne selvbruner

Det er ved at være længe siden at jeg er kommet med et beauty indlæg, men i går fik jeg en kommentar fra en læser som handlede om at have blege stænger – og så tænkte jeg med det samme, at jeg da havde en løsning på det. Jeg har faktisk skrevet om denne selvbruner før men jeg tænkte, at det ikke gjorde noget at jeg nævnte den igen.. Det her er nemlig verdens bedste selvbruner.

 

Læs også: Mine 5 bedste beauty tips

 

Det er noget af en påstand at komme med, det ved jeg godt, men jeg har seriøst prøvet alle mærker og alle typer af selvbrunere på markedet og det her er vitterligt den bedste. Denne selvbruner fra Vita Liberata fedter ikke (vigtigt), farven er blålig og ikke gul (endnu mere vigtigt) og så er det nemt at få et godt resultat når man bruger påføringshandsken. Prøv den!

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

8 Comments
    1. Ha ha, jeg havde ikke tænkt på hvor lidt der er i. Tror den er mere ‘drøj’ i det fordi det skummer op – hvis det giver mening ;)

  1. Sen giver den lækreste naturlige solbrune farve. Er VILD med den – og ka, den er drøj syntes jeg. Elsker hvordan den lynhurtigt kan forandre mine skummetmælkshvide ben.

    1. Jeg vidste heller ikke var så ‘lidt’ i den, men det gør ikke noget når den er så drøj! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.