Du bliver altså nødt til at prøve denne selvbruner (den bedste selvbruner)

Den bedste selvbruner. Intet mindre. Det er ved at være længe siden at jeg er kommet med et beauty indlæg, men i går fik jeg en kommentar fra en læser, som handlede om det med at have blege stænger. Det havde jeg jo en løsning på!

Den bedste selvbruner

Jeg har faktisk skrevet om denne selvbruner før men jeg tænkte, at det ikke gjorde noget at jeg nævnte den igen. Det her er nemlig verdens bedste selvbruner. Intet mindre. Jeg har brugt selvbrunere fra Vita Liberata i flere år efterhånden. De er er så gode!

Læs også: Jeg har fundet den bedste frisør i Aarhus (intet mindre)

Den bedste selvbruner

Den bedste selvbruner

Det er noget af en påstand at komme med, det ved jeg godt, men jeg har seriøst prøvet alle mærker og alle typer af selvbrunere på markedet og det her er vitterligt den bedste. Denne selvbruner som er fra Vita Liberata fedter ikke (vigtigt), farven er blålig og ikke gul (endnu mere vigtigt når det kommer til at se naturligt brun ud) og så er det nemt at få et godt resultat når man bruger påføringshandsken. Prøv den!

Læs også:

Opskrift på verdens nemmeste romesco sauce (seriøst)

Opskrift på ovnbagte og sunde kyllingenuggets med kokos og lime

Den ultimative spiseguide til Budapest (her kan du få god mad i Budapest)

En nem dild dressing til sommerens (grill) fisk

God morgenmad i Tokyo – 3 steder man kan spise ‘vestlig’morgenmad i Tokyo

Den bedste morgenmad og brunch i Aarhus – 5 steder du skal kende

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

8 Comments
    1. Ha ha, jeg havde ikke tænkt på hvor lidt der er i. Tror den er mere ‘drøj’ i det fordi det skummer op – hvis det giver mening ;)

  1. Sen giver den lækreste naturlige solbrune farve. Er VILD med den – og ka, den er drøj syntes jeg. Elsker hvordan den lynhurtigt kan forandre mine skummetmælkshvide ben.

    1. Jeg vidste heller ikke var så ‘lidt’ i den, men det gør ikke noget når den er så drøj! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.