Donuts, god kaffe, klassisk design og ‘smart’ ur (som rent faktisk er pænt)

Reklame | Jeg har aldrig været mere excited over et ur og jeg har simpelthen haft svært ved at skulle skrive det her indlæg. Det skulle nemlig skrives, because you all gotta know about it, men for pokker altså – det her ur fra Kronaby har simpelthen så mange funktioner, at det har været svært at gå i gang – for hvad skal jeg lige fokusere på?

Vi kan starte med udseendet. Urene fra Kronaby er alle simple og minimatiske i deres udtryk. Uret som jeg har valgt er tungt, på den gode måde I ved, og så er det naturligvis i høj kvalitet, hvilket helt sikkert kan mærkes – og hvilket selvfølgelig er supervigtigt, når man skal gå med det hver eneste dag. Er det ikke fint? Modellen, som jeg endte med at vælge, hedder ‘Nord’ og er i stainless steel, all over. 

Læs også: Fart på (og de sejeste sneakers som du måske har spottet på Instagram)

I den her tid med online shopping og store kædebutikker, så kan man nemt komme til at glemme hvordan det er, at handle i rigtige butikker, hvor man får rigtig service. Da jeg besøgte Knud Pedersen forretningen i Aarhus, så blev jeg straks budt velkommen af det søde personale. Jeg fik en kop kaffe i hånden og fik sat mig godt til rette i stolen – inden søde Dalida fra Knud Pedersen viste mig de flotte ure – og gennemgik hvad det egentlig er at urene kan, sammen med mig. De kan nemlig ret meget, skulle det vise sig!

Det var svært at vælge (jeg er så dårlig til at tage store beslutninger, såsom som et nyt ur, uden at få input fra Andreas) men jeg valgte som sagt ‘Nord’ modellen, hvilket jeg (heldigivs) ikke har fortrudt, overhovedet. Okay. Nu til de mange funktioner, som jeg kom lidt ind på i starten af det her indlæg. Mit nye ur, er et såkaldt ‘connected watch’ hvilket betyder, at man via sin ‘Kronaby app’ kan vælge hvilke funktioner, som ens ur skal have. App’en er simpel og nem at bruge, så den er lige til at gå til. Det sværeste var faktisk at vælge de funktioner, som jeg gerne ville have at mit ur, skulle have.

Læs også: Den ultimative spise- og rejseguide til Chicago

Listen er lang, men nogle af de funktioner, som jeg godt kan lide, er at man kan starte sin musikafspiller ved at bruge sin telefon. Man kan også tage billeder med sin telefon (den funktion har og bruger jeg naturligvis) ved blot at trykke på sit ur. Man kan altså stille sin telefon lidt væk og så bruge en knap på uret til at tage et billede. Se, det er jo super smart!

En anden funktion, som har valgt at mit ur skal have, er hjælp til at finde min telefon hvis jeg har lagt et sted, hvor jeg ikke kan finde den. Når jeg skal finde min telefon, så trykker jeg blot på en knap må mit ur, så siger min telefon en lyd, så jeg kan finde den igen. Er det ikke også bare smart? Jo!

Læs også: 5 grunde til at du starte en blog (den er også vigtig i 2018)

Jeg er helt geeked out og har siddet og nørdet med mit ur, i længere tid end jeg gerne vil indrømme, så lige nu, så har det altså lige de funktioner, som synes er perfekte til mig. Husk at læse om alle Kronaby’s ‘connected watch’ funktioner, hvis I synes, at det lyder spændende. Der er mange flere funktioner, som jeg kan lide, men indlægget ville simpelthen blive alt for langt, hvis jeg skulle gå dem alle igennem!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.