DO YOU THINK I’M TEX-Y?


Anxious Leather Ankle Boot , Western Shirt with Embroidery, Red Backstage Trousers, Maison Scotch Army Inspired Jacket, Red Bandana Print Bikini Top, Red Bandana Print Bikini Bottom, Livia Knot ShirtLindsey Western Bomberjacket, Leather Bar Detail Tote.

Uh, jeg ville slet ikke have noget imod at have alt det her tøj på, ligeså snart det bliver lidt varmere. Jeg skal helt sikkert have fat i de røde Isabel Marant-inspirerede bukser og bruge dem sammen med mine elskede comboy-støvler fra Texas – hvis I ikke helt kan huske hvordan de ser ud, så kan de ses her og her. Ugh, collagen får mig til at savne min fantastiske rejse, så tror jeg vil smide nogle billeder op fra turen som jeg ikke har vist jer før, hvis det er noget I vil se? Anywho, vi snakkes ved senere ♥

Uh, I wouldn’t mind wearing any of these items – especially then its gets a bit hotter here. I am definitely going to buy the Isabel Marant-inspired jeans from Nelly. I am gonna post some of my fave pics from Texas later because of this collage – feeling inspired.

Michelle

Jeg køber lidt for mange sko, drikker nok lidt for meget kaffe og så elsker jeg at tage billeder af alt på min vej. Tak fordi I kigger med!

12 Comments
    1. Ja, suk! Har savlet efter den længe nu. Den er vist sat ned med 40procent dog :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.