Nu er der kommet billigere priser hos Aarhus Street Food

Som I måske ved, så er jeg en Aarhus Central Food Market girl all the way, men jeg havde et møde på Aarhus Street Food i forrige uge og der blev jeg blev glædeligt overrasket over mit besøg – der var nemlig kommet skilte ved indgangen, hvor man kunne se hvilke boder, der serverede retter for en lille halvtredser. Jeg havde egentligt fravalgt Aarhus Street Food, fordi jeg synes, at maden var for dyr og kvaliteten bare ikke var høj nok i forhold til prisen – jo altså –  priserne kan være lidt dyrere ovre hos Aarhus Central Food Market, men kvaliteten er meget bedre.

Når jeg læser med på Aarhus Street Food’s Facebook-side, så kan jeg se, at jeg ikke er den eneste der har ment, at maden var for dyr – så er det super fedt, at de har lyttet og fået flere af stederne til at lave et godt måltid mad for ikke alt for mange penge. Street Food er i mine øjne mad, som er nemt at spise og så skal den være så billig, at man kan spise den flere gange om ugen.

Læs også: 20 stemningsbilleder fra det nye Aarhus Central Food Market

Se alle de retter og drikkevarer, som man kan få for en halvtredser inde på Aarhus Street Food’s Facebook side. Udvalget er ikke det største, men det er fedt at man har muligheden for at købe et billigt måltid mad og så håber jeg, at der kommer endnu flere retter senere hen.

I går var Andreas og jeg forbi for at smage på nogle af de billigere retter og valgte en salat fra Bahn Mi Bandits, som var pakket med smag. Det er en god lille frokost, hvor man får masser af smag for pengene, så den kan helt sikkert anbefales.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.