Det ultimative pizza hack (til typen som ikke kan lide kold køleskabs-pizza)

Reklame | Just Eat er meget mere end pizza og jeg forsøger så vidt muligt at prøve og anbefale andre ting end pizza, men for pokker, når Gorm’s Pizza lander på Just Eat, så er der altså ikke så meget at gøre! Forleden, midt i flytterodet, endte vi endnu engang med at bestille fra Just Eat og denne gang faldt valget på Gorm’s Pizza, som efter lang tids venten kan bestilles på Just Eat. De har nogle gode pizza combos – Andreas valgte en ‘Gorm’s Hottie’ som bla.a. er med ricotta, grøn peber, braiseret okse rørt med agurke relish og chili-tapenade og jeg valgte en margherita. Jeg er ikke til vilde toppings på pizza, som jeg er kommet lidt på tidligere, da jeg godt kan lide den rene, smukke smag af PIZZA.

Nå nu til the grand finale – nemlig pizzahacket! Okay, jeg ved ikke helt om det her er et decideret ‘hack’ eller om det bare er ‘dårlig stil’ men når Andreas og jeg køber pizza, så vælger jeg altid… en børnepizza! Den ofte mindre, uden alt for meget fyld – og så er den ofte billigere.

Læs også: Den nemmeste måde at skjule et fjernsyn i soveværelset

På den måde, så får jeg en lille pizza og ender ikke med at blive overmæt – og så slipper jeg også for kold køleskabspizza dagen efter. Altså, sommetider er der ikke noget bedre end en pizza lige fra køleskabet, men ofte så er det sgu en lidt kedelig affære. Bon appetit!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

6 Comments
  1. Haha! Børnepizza, selvfølgelig! Det skal jeg så meget også prøve, for det er godt nok fesent at gemme de resterende 2-3 flade stykker pizza til dagen efter. Det er ikke ligefrem en blærerøvsfrokost på arbejdet heller ;)

  2. Vi bestiller ofte en ekstra pizza – netop for at have en køleskabspizza dagen efter :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.