Det her sker i din by – en smart lille kalender til nogle af Magasin’s aktiviteter

Jeg følger selvfølgelig Magasin på instagram, men ofte, der overraskede det mig, at der var arrangementer i Magasin i Aarhus, som jeg havde misset. I ved, smagsprøver, nye kollektioner eller noget helt tredje, som jeg ikke vidste skete, men nu har jeg dæleme fundet en kalender, hvor man kan se hvad der sker i Magasin, en hel måned frem. Kalenderen gælder for hele Danmark og man kan få kalenderen til kun at vise, hvad der sker i ens egen by.

 

I påskeferien her, har der været en del børnearrangementer men inden længe, er der bla.a. et film arrangement i Aarhus, som Copenhagen Fashion Film Festival, står bag Her inviterer Magasin til eksklusiv filmfremvisning af ’The First Monday in May’ – en dokumentarfilm om måde, der går bag kulissen på det glamourøse Met Gala i New York.

 

Udgivet i samarbejde med Magasin.

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.