Dét skal vi fejre i aften (og 3 skønne cocktail opskrifter)

Reklame | Det er måske lidt tidligt på dagen at skrive om cocktails, men jeg har allerede været oppe i flere timer og jeg glæder mig ret meget til i aften. I aften, der skal Andreas og jeg nemlig lave et par lækre cocktails og så har jeg inviteret ham på en sushi date – vi har nemlig et par ting vi skal fejre – ikke store ting, men ikke desto mindre, så kræver de en fejring.

Andreas er nemlig startet i praktik denne uge på et af de fedeste steder i Aarhus og indtil videre, så går det rigtig, rigtig godt. Det er bare fantastisk og kræver en lille cocktail og en røvfuld god mad men vi har faktisk også noget andet, som vi skal fejre. I denne uge har vi nemlig taget en stor beslutning om at sælge vores lejlighed og flytte et nyt og anderledes sted hen, når lejligheden (forhåbentligt) er blevet solgt. Det bliver en rodet omgang at forklare hvor vi rykker hen og hvor længe, men det skal jeg nok komme ind på i et andet indlæg, for nu, der handler det om gode cocktails:

Læs også: Morena Mia – den bedste madoplevelse jeg nogensinde har haft i Aarhus

Som I ved, så har jeg lavet en række indlæg i samarbejde med fantastiske Billund Lufthavn og det her, er det sidste indlæg i denne omgang. Jeg har forsøgt at sætte fokus på deres seje Shop & Collect koncept, som giver rejsende mulighed for at købe varer både før, under og efter deres rejse.

Som jeg har skrevet tidligere, så man kan købe varer (såsom denne lækre, japanske rom) imens man venter på at boarde – og så man kan enten tage tingene med på ferie (yay, ferie rom!) eller lade sit køb blive i lufthavnen, så det står og venter på en, når man er tilbage igen. Det står simpelthen klart nede ved bagagebåndet når man er hjemme igen og så er det nemt at tage med hjem. I kan læse mere om Billund Lufthavns udvalg af spiritus og hele Shop & Collect konceptet lige her – og husk at I også kan følge Billund Lufthavn på Facebook.

Læs også: Buon appetito – få god og smuk takeaway for under 200 kr.

Og nu til de lækre cocktails, som jeg har fået kreeret det seneste halve år. Der er lidt for enhver smag – men min klare favorit er helt sikkert denne friske gin cocktail, som er lavet med verdens bedste gin (og det er seriøst verdens bedste i følge mig selv og alle mine veninder) og friske bær:

Læs også: 3 måder du kan støtte alle de seje kvinder omkring dig

Opskrift på verdens bedste og mest friske cocktail med ‘lufthavns gin’

“Jeg ved ikke helt hvad jeg skal kalde denne cocktail udover ‘verdens bedste’ eller ‘verdens nemmeste’ da den hands down er den bedste cocktail jeg nogensinde har smagt eller lavet. Sammen med Stinna (som bare kan noget med mad.. og cocktails åbenbart?) så biksede vi denne cocktail sammen og den blev simpelthen intet mindre end fantastisk.”

Opskrift på en ‘herre’ cocktail med japansk Akashi whisky fra Billund Lufthavn

“Jeg ved ikke om man må bruge whiskey i cocktails, men det gør jeg altså indtil videre. Jeg vil gerne blive endnu mere hardcore og jeg vil gerne drikke dråberne rent – men det må komme henad vejen. Denne cocktail er stadig stærk, så man kan smage whiskyen, men den er spædet op med sirup og lime, og så jeg kan være lidt med.”

Opskrift på dark & stormy med et frugtigt twist

“Nu til verdens lækreste opskrift på min version af en Dark and Stormy. Er den på menuen til arrangementer, så er det ofte den jeg ender med at vælge, da det aldrig går helt galt med sådan en og et blåbær twist, ja, så den altså ikke til at slå! Opskriften her er til 4 glas og tager ingen tid at bikse sammen.”

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.