Det sejeste (tøj) marked vender tilbage under SPOT festivalen – skal du med?

Hvis der er noget jeg elsker ved foråret og det lunere vejr, så er det alle de seje markeder, som dukker op og skaber liv i byen. Lækre mad-markeder (jeg besøger dem alle), skønne secondhand-markeder som Hello Vintage og nu et marked, hvor alle med en laber garderobe har mulighed for at få en stand. Jeg snakker selvfølgelig om Tradono Fashion Flea Market, som endeligt er tilbage i Aarhus og jeg står selvfølgelig klar med en lille stand! Markedet løber af stablen d. 7. maj, på Godsbanen og I kan læse meget mere om begivenheden ovre på Facebook, hvor de løbende opdaterer om selve markedet og om hvem der har en stand.

 

Jeg har tømt gemmerne for ALT og jeg glæder mig til at møde jer alle og forhåbentligt få solgt noget tøj, også. Jeg kan vist godt afsløre nu, at alt kommer til at blive solgt til spot priser (hø hø) for jeg nægter, at slæbe noget med hjem igen.

 

Læs også: En dag i Aarhus – her skal du spise brunch og en miniguide til godsbanen

Jeg tror, at der kommer mange mennesker forbi og så vidt jeg kan forstå, er der stadig en par stadepladser tilbage. Måske I selv har noget at sælge?

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

2 Comments
  1. Sælger du jakken fra Tommy Hilfiger?, hvis du gør, er jeg i intersseret i at købe den :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.