Det sejeste koncept kommer til Aarhus (og jeg har allerede testet det)

Reklame | Vind i håret og stole, der ryster, hopper og svajer. Tåge, duft af brændt gummi og snevejr. Det lyder ikke som en klassisk tur i biografen. Men snart bliver det virkelighed, når Nordisk Film Biografer introducerer biografkonceptet 4DX den 21. marts i Århus”. Det var det, som stod i den pressemeddelse, som som jeg modtog for et par uger – og da jeg blev inviteret på en lille tur for at prøve det på egen krop, så var jeg ikke længe om at sige ja. Biograf-oplevelsen skulle foregå i Oslo (der har de nemlig allerede 4DX, som det allerførste sted i Nordenså i fredags, der hoppede jeg på verdens tidligste fly for at tage mod varmere himmelstrøg og en god film i 4DX.

Varmere var der selvfølgelig ikke, men der var dejligt lunt i biografen – og jeg var, som I måske kunne gætte, excited. Hvad pokker er 4DX, tænker I måske og det kan jeg da fortælle jer! 4DX er en sej måde at de film på og i de nye sale, som kommer til Aarhus senere denne måned, så kan man opleve hele 18 effekter, såsom bevægelige stole, kildren på ryg, dufte som passer til det man ser på skærmen, pust og sus, regn, tåge og meget mere.

Læs også: Den fineste hverdags-pyjamas og lidt om (lille bitte) huskøb

Ringen Kino midt i Oslo

De brede sæder ser ikke så vilde ud (men det er de!)

Min nye jakke fra Resume

Snolder skal der til

Rystende sæder ‘in action’. Jeg elsker det!

Det er altså måde at blive draget endnu mere ind i det, som man ser på skærmen og med 3D briller på, så er man fully immersed. Det var jeg i hvert fald. Det er en vildt sjov oplevelse og jeg tror, at det bliver et fantastisk supplement til biografen-scenen i Aarhus. Men altså, det er helt sikkert noget, som skal opleves. På egen krop. Det var en sjov og anderledes måde at se film på og jeg kunne ikke lade være med at komme med et par udbrud undervejs! Det var både pga. chok, grin og overraskelse over sæderne.

Det er desværre lidt svært at ‘fange’ hvor gode de her 18 effekter er på billeder, men ovre på min instagram, så skal nok jeg nok dele et par snapshots (i videoform) fra biografsædet og så ved jeg, at Sidsel & Lasse, deler en video fra salen inden længe.

Læs også: 5 gode serier og film som du skal se på Netflix denne weekend

Nogle de ting, som salen kan byde på

Godt lys i flyveren

Oslo’s gader kunne godt ligne Aarhus til forveksling

Snacks on point (vigtigste film tilbehør)

Prøv det! Gør det! Hvis I også synes, at det lyder sjovt, så kan man allerede købe billetter i forsalg lige nu på Nordisk Film’s hjemmeside. Derinde kan man, udover at se hvilke film som bliver vist med 4DX, også se en kort video om hele konceptet, hvis man er ligeså excited over det her, som mig. Det bliver rullet ud d. 21. marts i Aarhus og jeg skal selvfølgelig ind og se endnu en film i 4DX senere denne måned. Jeg glæder mig!

Vi så forresten Black Panther og selvom jeg normalt ikke er til Marvel film, så blev jeg alligevel draget med ind i universet og så filmen bare så smuk. Den skal I altså se hvis I, ligesom jeg var, er lidt på vippen!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.