Det første kig på Gigi Hadid’s nye make-up palette (omg)

Jeg har lidt en regel om at jeg ikke deler andres billeder (herinde har jeg nemlig mit eget udtryk og så går jeg måske lidt for meget op i at have en rød tråd mellem mine billeder) men da jeg modtog en mappe med de her billeder af Gigi Hadid og hendes nye make-up palette, så blev jeg nødt til at dele dem herinde! De er nemlig super seje i udtrykket og så er jeg også pretty excited over det her nye samarbejde mellem Maybelline og den ultimative IT-girl, Gigi Hadid.

Gigi Hadid har i samarbejde med Maybelline lavet en en eksklusiv ‘Jetsetter Palette’ som indeholder hele to concealers, to læbepomader, fire øjenskygger, én blush, én mat bronzer, én highlighter, to børster og én minimascara. Den har selvfølgelig også et spejl, så man kan tage paletten med sig og touche op på farten. Gigi har været inde over hele processen og så er den simpelthen så instagram friendly med den fine lyserøde farve…

Læs også: En guide til den spritnye Tattoo Brow peel-off tint

Jeg håber, at jeg kan få fingrene i den på et tidspunkt, men lige nu kan man kun få den, i pre sale ultra.com (US) og boost.com (UK) men mon ikke, at den snart lander på hylderne herhjemme. Det kunne jeg godt forestille mig at den gjorde, inden længe! 

Åh, det er så sjovt at Gigi Hadid er blevet så kæmpestor, for jeg har altid set ‘Real Housewives of Beverly Hills’ (den serie skal I altså se hvis I kender den) og der gik Gigi og hendes søster, Bella, rundt i baggrunden hele tiden og nu er de blevet mere kendte end deres mor, Yolanda som har en af hovedrollerne i realityserien. Okay – det var nok seriesnak – hvad synes I om billederne her?

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.