Det første kig på Gigi Hadid’s make-up kollektion (oh lord)

Tag en kop kaffe, læn dig tilbage og nyd, nyd, nyd et par billeder af Gigi Hadid’s spritnye make-up kollektion(er), som lander i butikkerne i morgen! Hvis I følger mig på Instagram, så så I måske, at jeg var til lanceringen af kollektionen, som hun har lavet i samarbejde med Maybelline – og det var en Instagram aften (jo, jo de findes altså) uden lige! Se lige hvor smukt aftenen var og se lige den smukke, lyserøde palette, som jeg havde GLÆDET mig til at prøve og røre ved.

I går, der havde jeg taget Ditte under armen og sammen ankom vi til The Lab, hvor vi blev mødt af enhver sminke elskers drøm! De smukke rum var fyldt med smukke Gigi produkter, der var smukke balloner, smukke mennesker (alt var simpelthen smukt), der var selfie lys og små ‘locations‘ hvor vi alle sammen kunne tage smukke fotos – og så var der skøn, skøn mad fra California Kitchen, som jeg har besøgt flere gange, når jeg har været på besøg i København.

Læs også: Det første kig på Gigi Hadid’s nye make-up palette (omg)

Marie Thomsen fortæller om kollektionen

Sminke, cocktails, smykker og pas

Alle mine yndlingsprodukter samlet ét sted

Smukt, ikke? Gigi har lavet tre kollektioner –  en Jetsetter palette, som er den perfekte palette til at tage med på fly og på farten, en West Coast Glow kollektion som er inspireret af hendes hjemby Los Angeles og en East Coast Glam, som er inspireret af den by, som hun bor i nu – nemlig New York.

Grunden til at vi var på besøg var selvfølgelig for at lure på kollektionen og afprøve den de mange produkter på hinanden. Maybelline’s key make-up Marie Thomsen, som jeg var i New York med, stod klar til at vejlede os i hvordan vi skulle bruge produkterne – og jeg kastede mig over Gigi’s West Coast Glow fordi jeg lige har været i Los Angeles. Det er så  fedt, at jeg haft muligheden for at besøge både Los Angeles og New York i år og kan jeg helt sikkert se referencerne til de forskellige byer.

Læs også: Sådan bruger du farvekorrigerende concealer (og lidt morgenhår)

Lipliner fra ‘West Coast Glow’ kollektionen

Cocktails og de perfekte røde læber

Eyeliner vejledning af Marie (much needed)

Røde læber og ren west coast glow! Jeg har fået den de nye kollektioner med hjem og jeg glæder mig afprøve og lege med det hele. Åh. Mine øjenlåg er så tunge i dag, efter verdens længste med bedste tur til København i går, men jeg skal alligevel lige nær-studere kollektionen endnu mere – og så tjekker jeg ind igen i morgen, hvor jeg nok skal fortælle endnu mere om Gigi’s tre kollektioner fra Maybelline. Indtil da, så kan I lure lidt på Maybelline’s hjemmeside, hvor der også er nogle ret inspirerende videoer ‘how to‘ med Gigi at finde!

Michelle

ALWAYS HUNGRY, NEVER BORED. Hi, I'm Michelle Nielsen! Welcome to my humble abode and little part of the internet, where I write about making a career in blogging, great food and travels. I live in Aarhus, Denmark and I love using my little city, so you'll find a lot of tips and recommendations to the city here, as well.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.